Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

rozkręcam się
08-03-2014 14:17

Program fajnie się zaczął , ale potem było tylko gorzej . Zacznę od początku , a więc tak Studio ze zdjęć prezentowało się dobrze , ale na samej wizji było już gorzej. Przesadzona Scenografia , wyglądało to jak program "Gwiezdny Cyrk " . Scenografia za czasów TVN dużo lepsza i bardziej nowoczesna co mnie dziwi , bo z przed 2 lat . Szkoda ze cały Program nie prowadzili Skrzynecka i Piotr . Obejrzałem se dla porównania odcinek z TVN no i niestety ale był lepszy. Ale trzeba pochwalić Polsat bo chciał odświeżyć Show i mu się udało . Ale Sama Relaizacja nie wyszła , może się poprawią , debiuty są zawsze trudne , ale niech coś zrobią z tymi światłami , bo tego nie dało się oglądać , ale czekam na 2 odcinek może będzie Dobrze
Awatar
redaktor tvpolsat.info
08-03-2014 14:43

Jurorzy między sobą się konsultują i przez werdyktem A. Grabowski i B. Tyszkiewicz pytają się I. Pavlovic i M. Malitowskiego jaką mają dać ocenę - tak było jest i będzie icon_smile Przecież jakby Grabowski i Tyszkiewicz dawaliby same "10" a poza tym np. tylko "2" lub "3" to wyglądałoby to komicznie icon_wink

PS. Co do ogólnej oceny całości to mógłbym skopiować post Michała ponieważ dokładnie tak samo ja uważam i się pod tym podpisuję icon_smile
rozkręcam się
08-03-2014 20:15

Coś czuje że oglądalność pierwszego odcinka może sięgnąć 4 albo nawet 5 milionów , bo chyba każdy oglądał w piątek Taniec z Gwiazdami . Utrzymać takiej widowni będzie nie możliwe , ale 3 -4 miliony są realne , bo konkurencji w piątek wielkiej nie ma . Taniec z Gwiazdami może być liderem wiosny programów rozrywkowych , ale zależy to od tego jak będzie radził sobie X FACTOR , bo on może być zagrożeniem i to sporym , ale na to trzeba poczekać , bo The Voice i MBTM nie mają raczej szans
jestem zawsze
08-03-2014 21:21

Jednak całe widowisko otwarcia z grupowym tańcem na początku i z tym pokazywaniem się jurorów było nagrane icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2014 21:26

Zauważmy też, że Polsat całkowicie odciął się od ostatniej, niezbyt udanej edycji z TVN-u, gdzie prowadzącą była pani Urbańska, a w jury był pan Józefowicz i pani Fraszyńska. Przecież pałeczkę Ibiszowi i Głogowskiej, będąc precyzyjnym, to powinni przekazać Gąsowski i Urbańska właśnie - jako prowadzący ostatniej edycji icon_wink. Też nikogo z nowego składu tamtego jury (Józefowicz, Fraszyńska) nie zaproszono, a dodatkowo przywrócono panią Tyszkiewicz, wyrzuconą przez TVN przecież icon_wink.
rozkręcam się
08-03-2014 21:46

Jestem ciekawy ile ten program zaliczy edycji jeszcze , ale polsat musi zrozumieć ,że do jesieni nowe gwazdy się raczej nie pojawią i nie będą wykańczać ten program edycjami co sezon . Mam nadzieje że pójdą śladem TVN i program ten będzie co wiosnę . Jeśli by tak było to daje górę 3 edycje nie więcej , bo według mnie ten program w polsce ma swoje lata za sobą . Tańczyli w nim już wszyscy . Może będą się pojawiać nowe gwiazdy ale ci starzy wyjadacze show biznesu już tańczyli . Ten program może zniknie znowu za kilka i pojawi się znowu . Może potem weźmie go TVP ,ale wole żeby już zeby został w rękach TVN i Polsatu. Formuła tego programu nie wykończy się nigdy , ale czasem będzie trzeba mu dać odpocząć , aby mógł znowu wrócić silny tak jak to jest teraz icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
08-03-2014 22:26

W TVN 12 edycji leciało co sezon bez przerw, dopiero przed 13 zrobili pół roku przerwy. Jeśli w Polsacie będzie sukces to można być pewnym, że też będzie bez przerw. A jeżeli już się pojawią to wiosną.

A co do gwiazd to zawsze można zrobić edycję All Stars. Jako przerywnik. Cały czas jest spora grupa celebrytów, których można zaprosić. Także kilka edycji spokojnie da się zrobić. Ale wszystko zależy od wyników oglądalności.
Awatar
przyjaciel strony
08-03-2014 22:55

kamico napisał(a):

Coś czuje że oglądalność pierwszego odcinka może sięgnąć 4 albo nawet 5 milionów , bo chyba każdy oglądał w piątek Taniec z Gwiazdami . Utrzymać takiej widowni będzie nie możliwe , ale 3 -4 miliony są realne , bo konkurencji w piątek wielkiej nie ma . Taniec z Gwiazdami może być liderem wiosny programów rozrywkowych , ale zależy to od tego jak będzie radził sobie X FACTOR , bo on może być zagrożeniem i to sporym , ale na to trzeba poczekać , bo The Voice i MBTM nie mają raczej szans

Nie przesadzaj - w ten piątek była niezwykle popularna komedia LISTY do M. w TVN. Jak będzie 3 mln to bedzie dobrze
Udostępnij ten temat