Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

Awatar
ekipa moderatorska
27-04-2014 22:31

Polsat wszystko przedłużą. Oba programy o gotowaniu też mają prawie pewne kontynuacje jesienią.
Awatar
bardzo ważna osoba
27-04-2014 23:44

Ciekawe czy TVP postanowi zmienić porę emisji Rodzinki.pl, bo serial nachodziłby z Dancing with the Stars. Tańcem z gwiazdami, a wydaje mi się, że każdy chciałby mieć sporą widownię, a możliwe byłoby, że część zamiast tanecznego show wybrałoby serial komediowy u konkurencji.
icon_smileicon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
28-04-2014 17:30

Rodzinka jest ogląda głównie przez młode osoby - wyjątek w TVP. A Taniec z Gwiazdami przez osoby starsze, więc nie będą sobie nawzajem odbierać widzów.
Awatar
bardzo ważna osoba
02-05-2014 20:43

Wydaje mi się, że w II edycji programu mógłby zatańczyć Łukasz Płoszajski.
icon_smile
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-05-2014 19:38

Polsat powinien dokładniej dobierać publiczność i nie wprowadzać fanek p. Kwiatkowskiego. One zakłócają przebieg programu swoim piskiem.

Program naprawdę jest ciekawy icon_smile

Wydaje mi się, że w finale napewno wystąpi Joanna Moro (z Rafałem Maserakiem), a drugą parą będzie Dawid Kwiatkowski (z Janją) lub Klaudia Halejcio (z Tomkiem). Raczej zapowiada się finał MORO vs KWIATKOWSKI.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
07-05-2014 19:45

MG, Miałem to już napisać w sobotę icon_wink Fanki Kwiatkowskiego (nie pana bo to przecież dzieciak) są bardzo denerwujące, co rusz piszczą, zagłuszają innych itp., jakby one tam były najważniejsze. Doskonale było to widać kiedy to para, która odpadła miała po wynikach podziękowania i pożegnanie. Te nastolatki wyśpiewywały "Nic się nie stało, nic się nie stało" aż sam Piotr Gruszka musiał je uspokajać, żeby przestały. Ewidentnie te nastolatki przeginają i nie powinni ich zapraszać aż tyle, po zakończeniu było bardzo dobrze widać ile ich jest jak wbiegły szybko na parkiet, masakra icon_evil

PS. Nie mogę się doczekać kiedy ten Kwiat wreszcie wyleci icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2014 00:24

Wczorajszy odcinek programu przejdzie do historii ze względu na przekleństwo wypowiedziane przez Beatę Tyszkiewicz icon_wink. Wczoraj ponadto zatańczył Krzysztof Ibisz, co też przejdzie do historii... icon_wink.

Awatar
ekipa moderatorska
17-05-2014 00:46

Nie oglądam takich programów bo mnie drażnią,a Pani Beacie zwyczajnie się wymsknęło czasem tak bywa icon_wink
A później było tylko i wyłącznie śmiechowo icon_wink
Udostępnij ten temat