Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami

Awatar
redakcja tvpolsat.info
28-02-2015 17:25

No dobra - trochę zerżnięty, ale sami przyznacie, że jest świetny icon_smile.
Awatar
ekipa moderatorska
28-02-2015 18:02

Lepszy od oryginału icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
06-03-2015 15:24

Dzisiaj przez cały dzień w Polsat News relacje z prób przed pierwszym odcinkiem trzeciej edycji "Dancing with the stars. Taniec z gwiazdami". Pokazano nowy pokój gwiazd, który będzie połączony ze studiem tunelem icon_wink. Coś podobnego było w "Jak Oni śpiewają".
MN dodał/a następującą grafiki:
tzgnowe2.jpg tzgnowe3.jpg tzgnowe4.jpg tzgnowe5.jpg tzgnowe6.jpg tzgnowe7.jpg tzgnowe8.jpg
bardzo ważna osoba
07-03-2015 17:58

Te relacje pozostawiły u mnie dość mieszane uczucia. W tym czasie trwała msza żałobna, transmitowana zresztą przez TVP Info. Tomaszewski był tyle lat związany z Polsatem, a tu relacje z zabawy celebrytów. To było słabe i mogli sobie to darować do późnych godzin popołudniowych.
Awatar
zwycięzca quizu
przyjaciel strony
07-03-2015 18:21

Zauważyłem, że powtórki nowej edycji TzG są dopiero nadawane w Polsacie po północy w soboty (00:05). Ostatnio puszczali go w godzinach popołudniowych. Czyżby zmniejszyli koszty na licencji, która pozwalała na emitowanie powtórek w daytime? Obecnie w tych godzinach można oglądać powtórki paradokumentów.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-03-2015 18:41

Paradokumenty w tym paśmie emitowali też zimą. Widocznie robiły dobre wyniki, to je zostawili icon_smile.
jestem zawsze
07-03-2015 23:24

Gdyby w tvn-owskiej edycji brały udział tak mało znane osoby, to na pewno do oglądania byłoby mniej chętnych. Polsat umie zadbać o elementy dobrego show.
Edytowane przez pawel1 dnia 08-03-2015 11:53
Awatar
redakcja tvpolsat.info
08-03-2015 00:25

To jest po prostu świetny BBC-owski format. Świetnie wymyślony. Elegancki. To się chce oglądać. To jest 16 (!) edycja w Polsce. Fenomen absolutny. Porównajmy "Celebriy Splash" i "Taniec z gwiazdami" - widać różnicę? No właśnie icon_wink.
Udostępnij ten temat