Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-05-2014 18:05

Newsman20 napisał(a):

Ja się dziwię, że Solorz nie wyrzuci tego Sobierajskiego, co za dno. Gdy by Tomasz Lis dalej nadzorował strukturę informacyjną Polsatu, to już dawno 1polnew był by w zupełnie innym miejscu niż teraz. To jest wszystko żałosne, pewnie studio 1polnew+ nie będzie tak efektowne jak powinno być, wcale bym się nie zdziwił, gdyby to było obecne studio :tpb.

Powiedzmy to wprost. Gdyby Henryk dostał kasę od Zygmunta na strony to byłyby i strony internetowe, ponieważ Zygmunt nie jest rozrzutny, kasy na strony brak. Henryk siedzi cicho, żeby nie wylecieć... i tak to się toczy... a kim jest Zygmunt i Henryk domyślcie się sami, to nie takie trudne icon_razz.gif
Awatar
ważna osoba
17-05-2014 18:18

Może coś w tym jest. Solorz nigdy na programy informacyjne nie dawał za dużo kasy, ale zobaczymy jak to wszystko wypadnie, ale widać, że sami dziennikarze wyrażają swoje niezadowolenie z braku nowoczesnego postępu rozwoju 1polnew
Awatar
przyjaciel strony
18-05-2014 08:10

MN napisał(a):
Pan Maciej na to:
dłuuuugi temat i nie na forum...

Idealny temat do programu "Tak czy Nie" icon_lol
Awatar
stały bywalec
18-05-2014 09:57

A w polsat.pl promują start 1pnpl
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 14:43

Mam nadzieję, że nikt się na mnie nie obrazi, ale Twitter jest publiczny, więc przeczytałem i postanowiłem tutaj napisać icon_wink. NewsmenKomentator @Newsmen15 zapytał się pana Marka Wójcickiego na Twitterze, czy widział już studio Polsat News+ i czy będzie efektowne. Pan Marek odpisał:

Powiem tak: wszystko w swoim czasie icon_wink Mam nadzieje że widzom sie spodoba icon_wink

Czyli jedno z tego można wywnioskować, że to nie będzie jednak przerobione studio Polsat Biznes, ale coś nowego icon_wink.
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 14:50

To ja zapytałem. I nie jestem obrażony, jak i tam pełna anonimowość.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 14:51

Dobrze zrobiłeś, przynajmniej coś tam dzięki temu wiemy icon_smile. Bo gdyby to było to samo studio, co Polsat Biznes, to pan Marek nie napisałby tego, co napisał.
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 14:54

A dziękuje, możesz w pełni cytować, tylko podaj mój nick.
Udostępnij ten temat