Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 00:54

A wracając do ramówki, to wygląda mi na to, że w weekend Polsat News+ postawi chyba na dokumenty. Bo "TBDnŚ" tylko od poniedziałku do piątku, "PDLLDP" też tylko do piątku. Chyba zrobią tak jak TVN24 BiŚ. Ale to moim zdaniem zła decyzja.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 00:57

Mi również się nie podoba lajtowa formuła ramówek kanałów informacyjnych w weekendy. Przykładowo w TVN 24 Biznes i Świat większość dnia to dokumenty, reportaże czy programy z TVN 24. W Polsacie News+ może być podobnie. Zwłaszcza, że powstaje na bazie Polsatu Biznes, który weekendy nadaje programy, które zazwyczaj z tematyką kanału i tak mają niewiele wspólnego.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 01:11

Mam pewną informację - to nie jest oficjalny profil. Odlajkujcie go. Na 100% to nie jest profil oficjalny.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 01:25

No to spory minus dla kanału z plusem w nazwie. Wciąż nie mogę zrozumieć, jak w obecnych czasach, gdzie większość mediów kieruje się ku Internetowi i nowym mediom, taki Polsat to po prostu olewa. Zwłaszcza, że Polsat News+ to coś nowego! więc obecność na Facebooku czy Twitterze powinna być wręcz obowiązkowa.
icon_confused
Awatar
ważna osoba
03-06-2014 10:48

No to rozczarowanie.
Awatar
ekipa moderatorska
03-06-2014 10:57

Ciekawe czy do po południa będą co pół godziny serwisy informacyjne. icon_smile
Awatar
ważna osoba
03-06-2014 11:03

Ciekawe czy będzie jakiś program związany z Wydarzeniami np. Więcej Wydarzeń jako rozszerzenia Gościa Wydarzeń.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 15:28

Dowiedziałem się paru rzeczy. Oprawa będzie opierać się na znanych już barwach, m.in. z logo. Na pełną ramówkę w serwisach z programem na razie nie ma co liczyć. Po prostu jest już za późno, ale do piątku ma być komunikat prasowy. Stacja na początek będzie, że tak powiem w fazie rozruchu, coś takiego jak Polsat News w początku nadawania. Może nawet będzie to początkowo emisja testowa, ale to jeszcze się okaże.
Udostępnij ten temat