Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2014 18:20

Nie jest co pół godziny - po prostu przekopiowano ten opis z opisu Polsat News - nawet pominięto tam panią Bobrowską, to sam dopisałem. Usunę te "co pół godziny".
Awatar
bardzo ważna osoba
07-06-2014 19:51

Nawet do komunikatu prasowego podeszli tak, jakby im się w ogóle nie chciało. Nie dość, że kazali sobie czekać parę godzin na ostateczną jego publikację, aby podać ten śmieszny powód zmiany logotypu kanału, to jeszcze nie sprawdzono w nim czy wszystko się zgadza, ale wychodzi, że nie.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2014 19:56

Tak to jest jak się robi kanał na ostatnią chwilę. W ogóle zastanawiam się co robiono przez ostatnie pół roku icon_wink. Bo bilans tego, czego dokonano przez pół roku wygląda kiepsko.

- zatrudniono pana Figurskiego, Janke i Ziomeckiego
- przygotowano kilka nowych programów na krzyż
- w 4 dni przerobiono studio Polsat Biznes
- przygotowano logo, które zmieniono na 3 dni przed startem na inne
- pewnie też przygotowano oprawę kanału i oprawy programów, którą to oprawę kanału w ostatniej chwili i tak musieli zmieniać, bo zmienili logo icon_wink

Trochę to ironicznie napisałem, ale nie powala to wszystko na kolana icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-06-2014 20:05

Za wcześnie po prostu poinformowali, że trwają prace nad nowym projektem, ale i tak wychodzi na to, że przed pierwotnym startem nie zrobiono nic, tylko rzucone zostały słowo na wiatr, aby media się ucieszyły, bo coś ma być nowego. W końcu się do tego wzięli, ale po swojemu, czyli nie żeby efekt bardzo dobry, a po prostu średni, zwykły. Do tego nagła zmiana logotypu na gorsze. Nie wróżę temu kanałowi dobrych wyników. Myślę, że może być podobne do Polsatu Biznes lub troszkę lepiej.
icon_wink
bywam tu czasem
07-06-2014 20:28

Co do ramówki to mam mieszane odczucia. Wiele jest ciekawych programów. Ale nie można mieć też pretensji o to, że wiele jest też programów z 1polnew Jest to celowe działanie, bo gdyby w tym czasie dali inny ciekawszy program to automatycznie 1polnew straciłby oglądalność.
Awatar
ważna osoba
07-06-2014 20:44

Podsumować można to tylko jednym to tylko 1pol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
07-06-2014 21:17

Newsman20, to moja kwestia! icon_wink icon_cool
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-06-2014 21:18

Pozostaje liczyć na to, że po wakacjach rzeczywiście pojawi się bogatsza ramówka, np. zrobią swój poranek.
Udostępnij ten temat