Trzy razy na tak dziękujemy.
Jak będę chciał poczytać informacje z paska to chyba częściej będę czytał właśnie w głownie ze względu na to że są przewijane. też powinien przeskoczyć już na przewijane bo właściwie trend na paski przeskakujące już minął.
Mam nadzieje że pasek informacyjny będzie również w weekendy a nie samo logo. Ciekawe jak będzie wyglądać ,,Pilne"
Czy ja wiem czy był w ogóle jakiś trend na rodzaj pasków. CNN, RT czy Bloomberg Television do dziś stosują taki rodzaj. Na RT HD wygląda to bardzo fajnie.
- Strony Internetowej
- Profili Na Twitterze
- Zmienić coś z zegarkiem bo są fragmenty w których czasu nie widać np: zdj ecie nr 6 tam zegarka nie widać
Ostatecznie układ ramówki jest trochę inny - serwis trwa z reklamami i pogodą pół godziny. Po serwisie jest rozmowa. Dzisiaj wszystkie rozmowy są o narkotykach - to jest temat dnia. I tutaj mam wątpliwości czy to dobrze, że rozmowy są ciągle o tym samym. Na dodatek chyba są lekko za długie - prawie pół godziny jednej rozmowy.
Pan Robert Bernatowicz pięknie chciał rozpocząć Biznes Informacje o 13:00...
Oprawa i grafika - bardzo przyjemne, lekkie. Świetny sposób na prezentację pogody po lewej stronie ekranu. Zegar troszkę nieczytelny, mogli spróbować zrobić gradient. No i sama jakość obrazu trochę słaba.
Edit: o 13:53 też ładnie zapraszał na Biznes Informacje