Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2014 13:56

Szkoda, że nikomu nie chcę się poprawić tego pilnego paska. Informacje pobierane są bezpośrednio z paska Polsat News, ale tutaj nie do końca dobrze się wyświetlają, bo tam, gdzie w Polsat News jest robiony enter, żeby informacje były pod sobą na tym wyższym żółtym pasku, to w Polsat News+ ten enter, ten podział jest traktowany jako separator i pojawia się rozdzielenie. Przez to informacje robią się lekko nielogiczne, bo rozdzielenie występuje w środku zdania. Podkreśliłem na czerwono przykłady złego zastosowania separatora.

Jest tego jednak o wiele więcej i dotyczy tylko pilnego paska.
MN dodał/a następującą grafikę:
kropki.jpg
Awatar
ważna osoba
17-06-2014 14:37

No cóż sporo rzeczy jest jeszcze do poprawienia.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-06-2014 15:01

I po co było tak wcześnie uruchamiać kanał? Powinni ruszyć jeszcze później, żeby dopracować wszystko.
icon_greenicon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
17-06-2014 15:17

Emil, racja... Zdecydowanie za późno o tym kanale pomyśleli- dopiero pod koniec ubiegłego roku. W tak krótkim czasie nie można przecież dobrze przygotować: oprawy, studia i ramówki także tej weekendowej. No za późno po prostu icon_wink Może gdyby zaczęli o tym kanale myśleć w 2000 roku to by się im udało wszystko dograć... icon_cool icon_lol
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2014 19:36

Pan Gugała powiedział dzisiaj w "Gościu Wydarzeń", że jest tak duże zainteresowanie widzów polityką, że Polsat uruchomił drugi kanał informacyjny - Polsat News+ icon_lol.
Awatar
bardzo ważna osoba
17-06-2014 19:52

W sumie w pewnej części ten kanał jest od polityki.
icon_wink
Awatar
ważna osoba
17-06-2014 20:16

Gugała zachował się żenująco, właściwie to nie zadał żadnego pytania od widzów, tak jak robiła to Dorota Gawryluk. Jest beznadziejny, ja nie wiem że kierownictwo stacji go nie wyrzuci. Dno.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-06-2014 20:32

Co prawda nie ten wątek, ale zgadza się - dzisiaj nie zadał żadnego pytania od widza. Zaczął - jest taki zwyczaj, że w tej części są pytania od widzów. Spojrzał na kartkę i zadał swoje pytanie icon_lol.
Udostępnij ten temat