Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-06-2014 12:21

Teraz, gdy mamy do czynienia z państwem prawa, nigdy nie wiadomo... po kogo przyjdą. Ta władza wybiera godziny wieczorne, poprzednia poranne, ot taka różnica icon_wink
Nie mogłem się oprzeć icon_razz.gif

Myślę jednak, że Polsatowi to nie grozi, oni nawet ramówki nie potrafią dobrze przygotować a co dopiero zdobyć jakieś nagrania icon_lol
Awatar
bardzo ważna osoba
19-06-2014 12:28

Zdobyć jest przynajmniej łatwiej, niż samemu założyć jakiś podsłuch.
icon_green
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-06-2014 13:50

Warto zwrócić uwagę na to, że Polsat News+, inaczej niż Polsat Biznes, nadaje jednak normalny program w święta. W Polsat Biznes w każde święto była zawsze ramówka jak w weekend. W Polsat News+ pracują jednak dzisiaj normalnie.

Zamiast "Zoomu na giełdę" specjalne wydanie "Rozmowy politycznej".
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2014 13:16

Pojawiła się boczna grafika, na której rotacyjnie wyświetlane są notowania wszystkich spółek z WIG30, wartości indeksów giełdowych i notowania walutowe. Nie wiem tylko po co, bo nie wygląda to ładnie.
MN dodał/a następującą grafiki:
noto2.jpg noto3.jpg noto1.jpg
bardzo ważna osoba
20-06-2014 13:34

Mogli to dać tam gdzie jest zegar
Awatar
stały bywalec
20-06-2014 14:09

MN napisał(a):

Pojawiła się boczna grafika, na której rotacyjnie wyświetlane są notowania wszystkich spółek z WIG30, wartości indeksów giełdowych i notowania walutowe. Nie wiem tylko po co, bo nie wygląda to ładnie.

Mogli tam dodać waluty to by fajnie wyglądało
Edytowane przez Joker dnia 20-06-2014 14:11
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-06-2014 14:10

No przecież są tam waluty. Napisałem "notowania walutowe". Cytujesz, a nie czytasz, co cytujesz icon_wink.
Awatar
stały bywalec
20-06-2014 14:12

MN napisał(a):

No przecież są tam waluty. Napisałem "notowania walutowe". Cytujesz, a nie czytasz, co cytujesz icon_wink.

Mogli zrobić obok zegara takie rozwiązanie było w :tpb
I logo by się przesuneło w 1pnpl
Udostępnij ten temat