Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
stały bywalec
17-05-2014 12:27

Moim zdaniem 1polnew i 1polnew+ Są kilka lat do tyłu
Awatar
piszę coraz więcej
17-05-2014 12:44

Domena www.polsatnewsplus.pl jest już zajęta.
Awatar
stały bywalec
17-05-2014 12:55

Lepiej z nim porozmawiać o przejęciu domemy przez telewizje polsat
Awatar
rozkręcam się
17-05-2014 14:35

Domena polsatnewsplus.pl należy do... Davida Podhajskiego, byłego szefa Puls 2.icon_lol
Awatar
stały bywalec
17-05-2014 15:23

Michau napisał(a):

Domena polsatnewsplus.pl należy do... Davida Podhajskiego, byłego szefa Puls 2.icon_lol

Domema polsatnewsplus.co... też należy do tego pana
Ja mam taki pomysł nie lepiej nazwać polsatnewsplus.info
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-05-2014 16:37

A propos tych stron, to dzisiaj ciekawa dyskusja na Twitterze. Maciej Stroiński napisał, że Polsat News od wczorajszego wieczora podawał, kto zostanie prymasem.

W PN od wczoraj wieczorem info, że bp.Polak będzie Prymasem. GW dziś od rana podaje to jako swoją info... Do d*** z takim dziennikarstwem.

Najciekawszy był komentarz Agnieszki Rucińskiej z Polskiego Radia.

szczerze? Bez strony internetowej nie spodziewajcie sie zmian. Np.my w newsroomie nie mamy dostępu do PN

Pan Maciej na to:

dłuuuugi temat i nie na forum...
Awatar
ważna osoba
17-05-2014 16:54

Ja się dziwię, że Solorz nie wyrzuci tego Sobierajskiego, co za dno. Gdy by Tomasz Lis dalej nadzorował strukturę informacyjną Polsatu, to już dawno 1polnew był by w zupełnie innym miejscu niż teraz. To jest wszystko żałosne, pewnie studio 1polnew+ nie będzie tak efektowne jak powinno być, wcale bym się nie zdziwił, gdyby to było obecne studio :tpb.
Awatar
stały bywalec
17-05-2014 17:59

Newsman20 napisał(a):

Ja się dziwię, że Solorz nie wyrzuci tego Sobierajskiego, co za dno. Gdy by Tomasz Lis dalej nadzorował strukturę informacyjną Polsatu, to już dawno 1polnew był by w zupełnie innym miejscu niż teraz. To jest wszystko żałosne, pewnie studio 1polnew+ nie będzie tak efektowne jak powinno być, wcale bym się nie zdziwił, gdyby to było obecne studio :tpb.

Bo oni nie wiedzą co to XXI wiek ?
Ciekawi mnie czy będą materiały z wydarzeń
Udostępnij ten temat