Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
ważna osoba
18-05-2014 19:30

A mi się wydaje, że program Lisa był realizowany z poza gmachu Polsatu, w studiu ATM.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 19:36

Wtedy nie było ATM Studio. A dwa, w którymś z odcinków "Co z tą Polską?" były pokazane kulisy i było widać, że program realizowany jest w studiu na Ostrobramskiej. Lis to wszystko pokazywał. Wtedy te korytarze wyglądały dość strasznie, jak stara piwnica icon_wink.

Z kolei w odcinku programu "Kuba Wojewódzki", w którym gościł Lis, a było to za czasów Wojewódzkiego w Polsacie, Lis powiedział, że to jest to samo studio, a Wojewódzki zażartował, że nie ma miejsca w gmachu Polsatu, bo wszystkie pomieszczenia poprzerabiali sobie na gabinety.

Tyle mam do dodania icon_wink.
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 19:59

Muszę się tym razem z tobą zgodzić, choć nie lubię przyznawać racji innymicon_winkicon_biggrin
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 20:22

Ok, temat zamknięty icon_wink. A tak sobie pomyślałem, że może Polsat News+ będzie miał studio wirtualne? Na to miejsce na pewno znajdą. Chociaż przyznam, że nie chciałbym wirtuala. Aczkolwiek lepszy dobry wirtual niż klitka w stylu Polsat Biznes.
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 20:23

A może czymś nas zaskoczą pozytywnym i będzie to pełny rozmachicon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2014 20:31

Kolejne informacje. Nic konkretnego, ale zawsze coś. Z profilu pana Macieja Stroińskiego na Facebooku icon_wink. To była dyskusja pod zdjęciem obecnego studia Polsat News. Końcówka jest ciekawa, bo pan Maciej napisał, że pokaże pani Agnieszce Jabłońskiej-Twaróg studio. Raczej nie chodziło mu o studio Polsat News, bo przecież to pani Agnieszka widziała, nawet prowadziła tam serwisy. Raczej chodziło o studio Polsat News+. A jako, że jest co pokazywać, to raczej to nie będzie wirtualne icon_wink.

Maksymilian S. to te nowe studio?
Maciej Czytelnick Stroiński nowe? ktoś mówił że mamy nowe studio?
Maksymilian S. w internetach czytałem że PN+ będzie miała nowe studio
Maciej Czytelnick Stroiński ale to inny kanał. PN zostaje w starym
Agnieszka Jablonska-Twaróg O kurcze, być w tym miejscu- niepowtarzalne uczucieicon_smile
Maciej Czytelnick Stroiński Agnieszka Jablonska-Twaróg Zapraszam, pokażę Ci studio
Awatar
bardzo ważna osoba
18-05-2014 21:15

Fajnie byłoby jakby Polsat News+ miał swój profil na Facebooku i udostępnianoby tam jakieś nowinki dotyczące kanału, wraz ze zdjęciami, m.in. studia.
icon_smile
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 21:23

Ten kanał już ma swój profil na FB.
www.facebook.com/...atnewsplus
Udostępnij ten temat