Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-05-2014 21:35

MN napisał(a):

A tak sobie pomyślałem, że może Polsat News+ będzie miał studio wirtualne? Na to miejsce na pewno znajdą. Chociaż przyznam, że nie chciałbym wirtuala. Aczkolwiek lepszy dobry wirtual niż klitka w stylu Polsat Biznes.

...

Kolejne informacje. Nic konkretnego, ale zawsze coś. Z profilu pana Macieja Stroińskiego na Facebooku icon_wink. To była dyskusja pod zdjęciem obecnego studia Polsat News. Końcówka jest ciekawa, bo pan Maciej napisał, że pokaże pani Agnieszce Jabłońskiej-Twaróg studio. Raczej nie chodziło mu o studio Polsat News, bo przecież to pani Agnieszka widziała, nawet prowadziła tam serwisy. Raczej chodziło o studio Polsat News+. A jako, że jest co pokazywać, to raczej to nie będzie wirtualne icon_wink.

Maksymilian S. to te nowe studio?
Maciej Czytelnick Stroiński nowe? ktoś mówił że mamy nowe studio?
Maksymilian S. w internetach czytałem że PN+ będzie miała nowe studio
Maciej Czytelnick Stroiński ale to inny kanał. PN zostaje w starym
Agnieszka Jablonska-Twaróg O kurcze, być w tym miejscu- niepowtarzalne uczucieicon_smile
Maciej Czytelnick Stroiński Agnieszka Jablonska-Twaróg Zapraszam, pokażę Ci studio

skończy się na tym, że od 2 czerwca Tak czy nie będzie nadawane ze studia PN a 9 czerwca ujrzymy nowe studio PN+ w starym studiu PB z drobnymi zmianami icon_wink icon_lol

nie ma się co podpalać, poczekajmy do 9 czerwca icon_wink
Awatar
ważna osoba
18-05-2014 21:58

Zgadzam się w pełni, poczekamy zobaczymy.
Awatar
bardzo ważna osoba
18-05-2014 22:47

Newsman20 napisał(a):

Ten kanał już ma swój profil na FB.
www.facebook.com/...atnewsplus

A to nie wiedziałem o tym. Mój błąd.
icon_smile
Awatar
jestem zawsze
19-05-2014 21:43

Czy ten kanał będzie miał stronę internetową ?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
19-05-2014 21:46

Skoro Polsat News nie ma to dziwne by było, gdyby Polsat News+ miał icon_wink Ale kto wie, wszystko jest możliwe icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
19-05-2014 22:23

przemekp napisał(a):

Skoro Polsat News nie ma to dziwne by było, gdyby Polsat News+ miał icon_wink Ale kto wie, wszystko jest możliwe icon_wink

Skoro Polsat Mews nie ma, to dziwne, że TV Biznes miało.
icon_wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
19-05-2014 22:30

Ale Polsat Biznes już nie miał icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
19-05-2014 22:38

Może to nawet lepiej, bo pewnie byłaby jeszcze gorsza od samego kanału.
icon_wink
Udostępnij ten temat