Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 00:17

Te szczegóły już powinny być znane. Śmiech na sali, że na 6 dni przed startem nie ma gotowej ramówki... Pachnie amatorką.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 00:24

Amatorka? To jest niewykluczone. W przeszłości było trochę rzeczy tak wykonanych. Napisano też, że prace nad stroną internetową cały czas trwają. Ciekawe, bo przecież podobno Polsat, a właściwie Henryk Sobierajski nie przepada za Internetem. Czyżby coś im się nagle odmieniło czy dojdzie do całkiem idiotycznej sytuacji, w której to Polsat News+ będzie miał swoją stronę internetową, a Polsat News wciąż nie.
icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 00:31

Ale gdzie to napisano Emilu icon_wink?
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 00:36

A tutaj.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 00:37

Nie wygląda mi to na oficjalny profil. Po pierwsze - nie dostrzegam, żeby ktokolwiek z zaprzyjaźnionych dziennikarzy Polsatu zalajkował ten profil. Po drugie, informacje z paska Polsat News to ja też umiem przepisywać icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 00:45

To ten kanał ma w ogóle swój oficjalny profil na Facebooku czy nie, bo tylko ten jest dostępny? Poza tym, to Newsman20 podał link do tego profilu twierdząc, że jest oficjalnym.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
03-06-2014 00:48

Nie wiem, ale na razie ten profil nie udowodnił tego, że jest oficjalny, bo nie podał ani jednej, że tak powiem autorskiej informacji.

Ale ja to sprawdzę i Wam powiem, czy to jest oficjalny czy nie icon_smile.
Awatar
bardzo ważna osoba
03-06-2014 00:51

Patrząc tak ogólnie, to liczba polubień nie zachwyca.
icon_smile
Udostępnij ten temat