Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
ekipa moderatorska
09-06-2014 10:42

Trzy razy na tak dziękujemyicon_biggrin.
Jak będę chciał poczytać informacje z paska to chyba częściej będę czytał właśnie w 1pnpl głownie ze względu na to że są przewijane.
1polnew też powinien przeskoczyć już na przewijane bo właściwie trend na paski przeskakujące już minął.
Mam nadzieje że pasek informacyjny będzie również w weekendy a nie samo logo. Ciekawe jak będzie wyglądać ,,Pilne"icon_smile
Awatar
ważna osoba
09-06-2014 10:49

Pilne żółte przewijające wygląda to fajnie.
Awatar
bardzo ważna osoba
09-06-2014 10:50

Czy ja wiem czy był w ogóle jakiś trend na rodzaj pasków. CNN, RT czy Bloomberg Television do dziś stosują taki rodzaj. Na RT HD wygląda to bardzo fajnie.
icon_smile
Awatar
jestem zawsze
09-06-2014 11:56

Wszystko fajnie i pięknie tylko jeszcze brakuje?

- Strony Internetowej
- Profili Na Twitterze
- Zmienić coś z zegarkiem bo są fragmenty w których czasu nie widać np: zdj ecie nr 6 tam zegarka nie widać

Profil na Facebooku jest:
https://www.faceb....news.plus
Awatar
ważna osoba
09-06-2014 12:13

Twitter i zegar z czasem pewnie, ale strona to wątpię.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-06-2014 12:29

Ostatecznie układ ramówki jest trochę inny - serwis trwa z reklamami i pogodą pół godziny. Po serwisie jest rozmowa. Dzisiaj wszystkie rozmowy są o narkotykach - to jest temat dnia. I tutaj mam wątpliwości czy to dobrze, że rozmowy są ciągle o tym samym. Na dodatek chyba są lekko za długie - prawie pół godziny jednej rozmowy.
Awatar
stały bywalec
09-06-2014 13:34

Podoba mi się grafika 1pnpl. Paski są czytelne! (I są 1000 razy lepsze od tych w pnhd)
Awatar
redakcja tvpolsat.info
09-06-2014 13:51

Pan Robert Bernatowicz pięknie chciał rozpocząć Biznes Informacje o 13:00... icon_green

Oprawa i grafika - bardzo przyjemne, lekkie. Świetny sposób na prezentację pogody po lewej stronie ekranu. Zegar troszkę nieczytelny, mogli spróbować zrobić gradient. No i sama jakość obrazu trochę słaba.

Edit: o 13:53 też ładnie zapraszał na Biznes Informacje icon_green
Udostępnij ten temat