Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-04-2014 14:55

Myślę, że może maj jest realnym miesiącem startu kanału, a w święta w Polsat News zobaczymy magazyn kulturalny "+kultura", który później nie będzie już emitowany w Polsat News, co oznaczać może że będzie on pokazywany w Polsat News Plus. Zresztą, nazwa jest dość jednoznaczna icon_wink.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-04-2014 15:11

@MN Czy 1 maja może być dniem startu kanału Polsat News Plus ? Jak myślisz to jest w ogóle realny termin startu czy to raczej stanie się w póżniejszym czasie? icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-04-2014 15:36

Jak już gdybamy, to raczej będzie to poniedziałek. Bo w środku tygodnia to raczej nie ruszą. A więc 28 kwietnia, 5 maja, 12 maja itp. icon_wink.
Awatar
jestem zawsze
10-04-2014 19:07

Ja myślę że 1polnew Plus zostanie uruchomiony w Kwietniu Lub Maju?
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
10-04-2014 19:26

a ja wcale bym nie wykluczył startu jeszcze w tym miesiącu, przecież PN+ miał wystartować w połowie marca, tak mówiono, więc czemu nie na przykład w połowie kwietnia, maja albo czerwca... icon_wink nie no, ale na serio, tak coś czuję, że po świętach może być jakaś niespodzianka icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-04-2014 19:32

Niech ruszają jak najszybciej icon_wink. Ciekawe, czy będą nazywać programy według tego klucza z nazwy "+kultura" icon_wink. Wtedy zapewne będzie "+świat", "+biznes" czy "+rozmowa" icon_wink. Ale nazwę "To był dzień na świecie" jednak by mogli zachować, bo to jednak już pewna marka, choć z drugiej strony mogą dojść do wniosku, że nowy kanał to czas na coś nowego icon_wink. I wtedy pan Dobiecki powie: "Jest 21:00, zapraszam na Plus Świat" icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-04-2014 20:44

Mam dziwne wrażenie, że to siłowe wprowadzanie marki "Plus"...
Awatar
jestem zawsze
19-04-2014 10:47

Wiadomo kiedy startuje kanał Polsat News Plus.
Udostępnij ten temat