Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-11-2014 19:00

Jutro o 12:25 w Polsat News 2 debata z udziałem kandydatów na prezydenta Poznania prosto z Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu.
Awatar
stały bywalec
29-11-2014 01:48

Jak chodzi o ramówkę, to strasznie skromna cały czas, mogliby zagospodarować parę pomysłów po Radiu PiN, zwłaszcza w weekendowej ramówce... Brakuje przede wszystkim biznesu i kultury - myślę, że audycji o filmie, o książkach, o muzyce, jakiegoś magazynu podróżniczego, talk-show, dobrej debaty biznesowej w stylu "Wybierz gospodarkę", czegoś o zakupach, technologiach, prawie czy zdrowiu. Do tego mogliby śmiało wskrzesić "Interwencję Extra". Pole do popisu pokaźne, tylko chyba i funduszy, i chęci brak. Kilka autorskich magazynów, które i tak wypełniają ramówkę Polsat News, to trochę mało.
Edytowane przez pn dnia 29-11-2014 01:53
Awatar
bardzo ważna osoba
19-12-2014 01:25

Polsat może używać nazwy Polsat News+. Szczegóły.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2014 01:31

Tyle, że już od dawna wiem, że nie zamierzają wracać do starej nazwy. Nie ma to już w tej chwili sensu. Potyczki sądowe mają już tylko wymiar honorowy. Powód jest prosty. Widzowie przyzwyczaili się do nazwy Polsat News 2. Kolejne zmiany mogłyby tylko zaszkodzić stacji.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-12-2014 01:37

Chodzi o formalności, które też muszą się zgadzać. Mogą, ale nie muszą. Ot cała różnica. Polsat News+ zbyt krótko nadawał, żeby ludzie w ogóle zauważyli jakąś różnicę. Teraz mamy Polsat News 2 i idiotyzmem byłoby powracać po pierwotnej nazwy.
Awatar
przyjaciel strony
19-12-2014 10:07

Zdziwiłbym się jak byłby inny wyrok - zdroworozsądkowy, myślący człowiek rozumował tak jak sąd a nc+ jak zwykle ma wysokie mniemanie o sobie...
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-12-2014 13:31

Honorowo wygrał Polsat, ale nc+ osiągnęło co chciało, bo Polsat z tej nazwy zrezygnował i nie będzie jej używał.
Awatar
bardzo ważna osoba
19-12-2014 13:41

Czyli każdy coś zyskał.
Udostępnij ten temat