Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2015 19:12

Wiecie, że bardzo lubię panią Beatę, co pisałem wiele razy, ale z zarządzaniem kanałem sobie nie radzi. Polsat News 2 nie może powielać kanału Polsat News. Dopiero teraz to zrozumiano, dlatego najpierw wycofano prawie wszystkie zdublowane programy, a potem "Nowy dzień". Ale to nadal za mało. Stacja musi znaleźć tą swoją tożsamość.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-02-2015 21:41

W moim przekonaniu najlepiej byłoby, gdyby Polsat poszedł w tematykę międzynarodową. Może coś a'la Euronews? Ile razy oglądam TBDNŚ to brakuje mi takiej tematyki w dzień. Wiadomości agencyjne, meldunki reporterów zagranicznych, takie rzeczy. A wieczorem konstruktywna dyskusja i analiza geopolityczna.
Awatar
ważna osoba
07-02-2015 22:00

To jest bardzo dobry pomysł, ale z byt ambitny jak na Henryka Sobierajskiego.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
10-02-2015 14:59

Dzisiaj w Polsat News 2 doszło do ciekawej sytuacji. Politycy założyli się o 1000 zł icon_smile. Wideo: https://t.co/SGDo....
Awatar
bardzo ważna osoba
10-02-2015 16:57

Zakład o tysiąc politycy to mogą sobie pozwolić ja jak się zakładam to zawsze o pół litra mrgreen icon_green
Awatar
piszę coraz więcej
12-02-2015 17:58

Szkoda, że 1pnpl nie może zrobić swojego "Nowego Dnia". Myślę, że nic (opróćz powtórek) nie będzie w godzinach 5:58 - 10:00 (być może kiedyś się to zmieni, ja czekam). PN2 w przeciwieństwie do PN ma przynajmniej swój fanpage na FB, ale mu jeszcze dużo brakuje icon_cry
Awatar
redakcja tvpolsat.info
12-02-2015 18:02

Budżet, budżet, budżet. Polsat News 2 ma mały budżet i jeśli nie będzie większy, to fajerwerków nie będzie. Stacja nie ma też wpływów od operatorów, bo jest telewizją darmową.
Awatar
piszę coraz więcej
12-02-2015 18:32

Stacja nie ma też wpływów od operatorów, bo jest telewizją darmową.

...Bo jeśli byłaby stacją płatną, to oglądalność poszłaby mocno w dół ( żeby tylko tak się nie stało, bo chyba nikt nie chce drugiego 1muz . Ale mogliby chociaż zrobić oprawę do Publicystyki.
Udostępnij ten temat