Polsat News 2 - dyskusja ogólna

Awatar
bardzo ważna osoba
12-02-2015 20:00

Jakoś Polsat News jest płatny i oglądalność ma się dobrze.
Awatar
piszę coraz więcej
12-02-2015 21:10

Emil napisał(a):

Jakoś Polsat News jest płatny i oglądalność ma się dobrze.

Bo PN ma inną ramówkę, niż PN2. To nie jest to samo. W weekendy PN przygotowuje programy na żywo, PN2 nie. Polsat News ma więcej widzów m. in. dlatego że ma dobrą pozycję w CP (5). To nie jest to samo. PN2 jest bezpłatny, ale gdyby był płatny, byłby w droższych pakietach, które nie wszystkim pasują, to jest proste. Moim zdaniem powinno z tą sprawą zostać tak jak jest.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
12-02-2015 21:32

PN2 jest bezpłatny, ale gdyby był płatny, byłby w droższych pakietach, które nie wszystkim pasują, to jest proste.

Ciekawe, ciekawe, bo w mojej kablówce (TOYA) PN2 jest w najdroższym pakiecie.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
13-02-2015 00:04

Ale Polsat News 2 nie ma z tego ani grosza - decyzja kablówki, która bogaci się na bezpłatnym kanale icon_smile.
Awatar
piszę coraz więcej
13-02-2015 08:01

Podam przykład: w TnK 1pnpl jest w pakiecie bez opłat. Znajdują się w nim kanały z NTC i właśnie 1pnpl . Są to kanały darmowe. W pakiecie na doładowanie są stacje płatne. Jeśli naprawdę 1pnpl będzie płatny, będzie pakiet wyżej.
Podam kolejny przykład: w Vectrze 1pnpl jest w najtańszym pakiecie, wraz z 1pol 1tv4 1szo 1atm2 i masą kanałów z NTC. W pakiecie wyżej znajdują się stacje płatne. Jeśli 1pnpl będzie płatny, pójdzie o pakiet wyżej.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
13-02-2015 08:28

Ja to rozumiem przecież i nie wątpię, że PN2 jest kanałem bezpłatnym. Chciałem tylko zasygnalizować, że nie wszędzie kanał jest w pakietach najtańszych. Niektóre kablówki lubią "doić" swoich klientów jak popadnie icon_confused
Awatar
piszę coraz więcej
13-02-2015 09:39

Smutne, ale prawdziwe icon_cry
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-02-2015 14:40

Polsat News 2 jako jedyny - serio jako jedyny, bo sprawdzałem, nawet TV Republika tego nie pokazywała, transmitował debatę Instytutu Wolności z udziałem Andrzeja Dudy, kandydata PiS na prezydenta - chociaż właściwie to była przemowa pana Dudy, a potem rozmowa z panem Igorem Janke. To jest cykl "debat" i mają tam pojawić się też inni kandydaci na prezydenta.

Chyba wszystkie te "debaty" będą w Polsat News 2, bo organizuje je Instytut Wolności, którego prezesem jest Igor Janke, a pan Igor jak wiemy pracuje w Polsat News 2, gdzie prowadzi program "Prawy do Lewego". icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
debataiw.jpg
Udostępnij ten temat