Muzo.tv

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
03-10-2014 18:50

Spojrzałem dokładnie na te wyniki i wygląda to, zwłaszcza w grupie komercyjnej nawet dobrze - Muzo non stop 0,4%, a Muzoranek nawet 0,5% udziału icon_wink Myślę, że te wyniki całego kanału będą stopniowo szły do góry icon_wink
oficjalny przedstawiciel
03-10-2014 21:19

Spojrzałeś dokładnie na niedokładne wyniki które niczego nie mówią icon_smile No jasne, że można sobie wyjąć z dnia jedno pasmo które miało widownię ale co z tego jak wcześniej zero i później zero? icon_smile Oglądalność kanału pokazuje amr dobowy, tylko to się liczy.
Edytowane przez STARSTV dnia 03-10-2014 22:05
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-10-2014 00:20

A co to jest w tyłówkach programów na Muzo.tv? Produkcja: Telewizja Polsat Sp. z o.o. dla Muzo.tv icon_lol. A to Muzo.tv to jakaś odrębna spółka icon_lol? Masło maślane - produkcja Polsat dla Polsatu icon_wink.
Awatar
bardzo ważna osoba
04-10-2014 00:30

Przecież Muzo.tv nie ma w nazwie Polsatu, to trzeba jakoś ludzi uświadomić.
icon_greenicon_lol

A tak w ogóle, to też mnie trochę to zdziwiło.
icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-10-2014 19:05

Drogi Starsie, zgadzam się z Tobą, że liczy się całodobowy wynik, który na razie nie powala icon_smile Co wcale nie oznacza, że mamy nie śledzić oglądalności poszczególnych programów icon_smile Dane owszem w tysiącach nie są dokładnie podane, ale w procentach to wygląda zwłaszcza w grupie komercyjnej całkiem dobrze icon_smile Powtórzę jeszcze raz, dajmy trochę czasu - myślę, że ta oglądalność z biegiem czasu będzie rosnąć - trochę cierpliwości icon_wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
04-10-2014 19:24

Pozostaje czekać na jakieś wyniki po dołączeniu do nc+ - czy coś drgnęło, czy nie.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-10-2014 23:45

[justify]Wystartowała już strona internetowa kanału: http://www.muzo.t...index.html.

Bardzo ładnie się moim zdaniem prezentuje. Jest porządek, estetycznie i czytelnie. Nie ma zbędnych śmieci. Szkoda, że nie umieszczono odnośników do profilów na Instagramie oraz YouTube'ie, obok obecnie do Facebooka i Twittera. Zbyt wiele miejsca by one zajęły na stronie. Fajnie pomyślana sprawa ze zmianą logo po przejściu na stronę Platformy widzów, z której można wysłać własną zapowiedź do programu Moje Muzo. Brakuje jedynie logotypu kanału w stopkach stron kanałów Polsatu, a na tej umieszczono logo Polsatu News+. Może strona była już zaprojektowana w okresie jego nadawania.
icon_smile[/justify]
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
08-10-2014 00:12

A wchodziłem na tą stronę parę godzin temu i jeszcze nie działała, no icon_confused
A stronka rzeczywiście bardzo ładna, ciekawa, czytelna i przejrzysta icon_smile
Udostępnij ten temat