Muzo.tv

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
02-09-2014 19:43

Jeśli miałoby być coś takiego, to głównie byłyby to newsy o muzyce (np. zapowiedzi koncertów, relacje, nowości płytowe itd.) Bisior mówił przecież, że to ma być kanał wyłącznie muzyczny, a nie celebrycki icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
02-09-2014 19:52

Pożyjemy, zobaczymy...
icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
03-09-2014 11:33

Krzysiek napisał(a):

Zapowiedź niemal identyczna, jak pierwsza icon_smile Różnice są nie wielkie, najpoważniejsza to pojawienie się Idalii Tomczak obok Wendra i dżingiel rozpoczynający filmik. Ale fajnie icon_wink

Ale Idalia to nie jedyne wzmocnienie Muzo.tv icon_wink Na zdjęciu na profilu facebookowym widać także Radka Nałęcza - kolejnego byłego Eskorokowca icon_green

To może niech drugi raz zmienią nazwę - tym razem na Polsat Eska Rock TV icon_green

a tak na poważnie, to powoli przestaje mi się to podobać icon_confused ja wolałbym żeby w Muzo.tv było dużo muzyki, a mało gadania, ale niestety widzę że tak nie będzie icon_confused coś mi mówi, że kanał w takiej "przegadanej" formie długo nie pociągnie i szybko nadejdą zmieny icon_smile
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-09-2014 18:57

Robert ,,Pegaz" Zawieja kolejną twarzą Muzo.tv, potwierdza to Bisior swoim wpisem na Facebooku:

Już niedługo dołączy do ekipy Muzo.tv. Co prawda - Jak mawia o nim pieszczotliwie Anna "Dobroć" Nowaczyk - Borowy dziad - nie potrafi ustawić username'a ... ale witamy go pieszczotliwie na fejsie icon_smile

Powiem szczerze, z jednej strony się cieszę, a z drugiej uważam, że Bisior trochę przesadza z tym zatrudnianiem osób z Eski ROCK icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-09-2014 18:59

A panie sprzątaczki z Eski ROCK i pan ochroniarz oraz panie recepcjonistki też są już zatrudnione w Polsacie?

....

icon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-09-2014 19:02

W tej sprawie drogi Michale nic nie wiem icon_lol
Awatar
ważna osoba
18-09-2014 19:33

1muz w 1cpn1 na kanale 22 icon_green.
Awatar