Muzo.tv

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-09-2014 19:42

Ciekawe, czy pozycja w CP będzie jedyną, czy też znajdzie się na dole listy z kanałami muzycznymi, tak jak Disco Polo Music (23 i 180) icon_smile
Awatar
jestem zawsze
18-09-2014 19:48

Skąd wiecie że muzo.tv będzie na pozycji 22 w CP.
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
18-09-2014 19:50

Z Facebooka Muzo.tv icon_smile
Awatar
jestem zawsze
18-09-2014 19:51

Acha to dzięki
Awatar
bardzo ważna osoba
19-09-2014 11:38

Krzysiek napisał(a):

Robert ,,Pegaz" Zawieja kolejną twarzą Muzo.tv, potwierdza to Bisior swoim wpisem na Facebooku:

Już niedługo dołączy do ekipy Muzo.tv. Co prawda - Jak mawia o nim pieszczotliwie Anna "Dobroć" Nowaczyk - Borowy dziad - nie potrafi ustawić username'a ... ale witamy go pieszczotliwie na fejsie icon_smile

Powiem szczerze, z jednej strony się cieszę, a z drugiej uważam, że Bisior trochę przesadza z tym zatrudnianiem osób z Eski ROCK icon_smile

MN napisał(a):

A panie sprzątaczki z Eski ROCK i pan ochroniarz oraz panie recepcjonistki też są już zatrudnione w Polsacie?

....

icon_lol

To może niech do ekipy dojdzie jeszcze Igor Nurczyński? Kurcze to zaczyna się robić dziwne icon_green
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
19-09-2014 15:15

haha Czyli z tego zatrudniania ludzi mających przeszłość w Esce ROCK wynika, że Muzo.tv to chyba będzie stacja dla bezrobotnych ludzi z Eski ROCK icon_lol
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
19-09-2014 19:00

Na stronie internetowej Polsatu jest już telewizyjny zwiastun Muzo.tv http://www.polsat... icon_smile
Awatar
stały bywalec
19-09-2014 19:25

Niech już oni dadzą jak ma wyglądać ramówka
nie chodzi mi o nazwy . Tylko jak mają wyglądać godziny trwania programów
Udostępnij ten temat