Muzo.tv

oficjalny przedstawiciel
29-09-2014 13:09

Po 3 dniach grania niczego się nie weryfikuje, sensowny czas na weryfikację jest mniej więcej po 3 miesiącach icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-09-2014 13:25

No to zweryfikują po trzech miesiącach icon_wink, ale wyniki na poziomie 470 widzów, to raczej dramat. Licząc średnio po tych 3 dniach, to są za Power TV, na ostatnim miejscu?
Awatar
bardzo ważna osoba
29-09-2014 13:35

Błędem Polsatu jest też chyba to, że w zwiastunach kanałów nie poinformowano o obecności w UPC oraz TOYA. Co innego, jakby kanał na początku był dostępny tylko u jednego operatora, jak było w przypadku Disco Polo Music, ale Muzo.tv dołączył poza Cyfrowym Polsatem jeszcze do dwóch dużych sieci kablowych, więc o nich również powinni wpsomnieć.
icon_wink
oficjalny przedstawiciel
29-09-2014 13:36

A jak mają być przed Power? AMR miesięczny wylicza się na podstawie miesiąca a Muzo przez 25 dni września ma wynik zero bo ich nie było icon_smile

I nie wiem czy to taki dramat, takie wyniki trafiają się czasem wszystkim stacjom z małym zasięgiem technicznym. Chociaż oczywiście zasięg techniczny Muzo waży inaczej bo miejsce 22 na liście CP jest mega... rozmarzyłem się normalnie icon_smile

p.s.
obecność w TOYA jest praktycznie bez znaczenia, wszystkie kanały muzyczne notują w tej sieci oglądalność na poziomie 0 (słownie: zero) ha ha icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
29-09-2014 13:55

To trochę dziwne. W takim razie, kanałów muzycznych mogłoby tam w ogóle nie być.
icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-09-2014 14:23

Mówiłem o średniej z trzech dni icon_wink. Ale nieważne.

A pisaliście drogi Starsie.TV, że cokolwiek, co się wstawi na dobrą pozycję w CP zrobi wyniki, a jednak nie do końca icon_wink.
oficjalny przedstawiciel
29-09-2014 14:25

Ehhh nie mów jeszcze hop, może się zdziwimy i za chwilę tak zaskoczy, że się za głowę złapiemy. Miejsce 22 na liście CP jest mega i podtrzymuję tę opinię. Normalnie mógłbym się założyć o dużo pieniędzy, że gdyby STARS był na 22 na liście CP to nasza średnia widownia za wrzesień nie wynosiłaby 4200 a znacznie więcej icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
29-09-2014 16:57

MN napisał(a):

Mówiłem o średniej z trzech dni icon_wink. Ale nieważne.

A pisaliście drogi Starsie.TV, że cokolwiek, co się wstawi na dobrą pozycję w CP zrobi wyniki, a jednak nie do końca icon_wink.

Polsat Food i CI Polsat na pozycjach 24 i 25 też radzą sobie słabo. Dziwię się, ze Polsat utrzymuje te kanały na takich wysokich pozycjach. A mogliby tam promować Polsat Jim Jam, albo Polsat News 2.
Udostępnij ten temat