Kanały MTV, VH1, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Comedy Central i Paramount ChannelKanały MTV, VH1, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Comedy Central i Paramount ChannelKanały MTV, VH1, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Comedy Central i Paramount ChannelKanały MTV, VH1, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Comedy Central i Paramount Channel

Kanały MTV, VH1, Nickelodeon, Nick Jr., Nicktoons, Comedy Central i Paramount Channel

Awatar
bardzo ważna osoba
31-03-2014 19:10

Na stronie VIVY też jest jego opis, ale trochę inny. icon_smile

Kanał wydaje się być ciekawy, ale oglądalności to za dużej miał (albo raczej miau icon_green) nie będzie icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
31-03-2014 19:14

Vernon napisał(a):

Może to Prima Aprilis ze strony CC? Logo tego kanału jest kopią logo Universal Channel.

Nie jest kopią. Jest jedynie do niego bardzo podobne, a to jest różnica.
icon_smile
piszę coraz więcej
31-03-2014 19:22

Nie ma wcięcia w obręczy poniżej nazwy kanału i ma nieco inny kolor. To wszystkie różnice, śmiało można to nazwać kopią.
Awatar
przyjaciel strony
31-03-2014 20:25

?
Kto nie lubi kotów? Niewielu...
Oby nie skonczyło się jak Viacom Blink - 5 programów na krzyż...

Raczej to nie jest żart, bo wygląda to zbyt profesjonalnie - do tego portal facebookowy działający od ponad miesiąca, a informacja o powołaniu kanału jest datowana na 27 marca a nie 31 marca
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2014 23:53

i.cubeupload.com/hypSyN.jpg

Nie wierzę w takie "przypadkowe" podobieństwa icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
31-03-2014 23:58

rotalplus napisał(a):

Kto nie lubi kotów? Niewielu...

Ja nie lubię kotów,a tworzenie kanału o takiej tematyce jest dla mnie śmieszne. No ale sa pewnie osoby którym taki kanał przypadnie do gustu icon_confused
@PT faktycznie dziwne jest to ''przypadkowe'' podobieństwo icon_wink
Awatar
ważna osoba
24-04-2014 18:35

Z informacji do jakich dotarłem wynika iż najpóźniej do końca roku kanał Viacom Blink! zakończy nadawanie. Jego miejsce zajmie inny, nowy kanał. Jak będę wiedział coś więcej dam znać icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
24-04-2014 19:04

I bardzo dobrze. Blink ma minimalną oglądalność.
Udostępnij ten temat