"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze

"Polska wybiera" / wieczory wyborcze

Awatar
ważna osoba
25-05-2015 12:34

MN w pełni się z tobą zgadzam.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-05-2015 14:49

W zasadzie nie będę pisał szczegółowego podsumowania wczorajszego wieczoru, bo to tak naprawdę było to samo, co przy I turze. Lekko poprawiono tylko studio wirtualne. Mnie znowu zachwyciły "Informacje" w tym wyborczym anturażu - zawsze się tym zachwycam, dzisiaj też icon_smile. I to pokazuje, że trzeba robić wieczór w realnym studiu, a nie w wirtualnym.

Dwa, Gawryluk znowu ratowała Gugałę. Gugała - witamy widzów Polsatu. Gawryluk - jeszcze nie icon_green. I znowu. Gugała - teraz Klaudiusz Slezak. Gawryluk - za chwilę.

Gugała jest strasznie nastawiony na siebie, nie czuje w ogóle partnera. Gawryluk odwrotnie - musiała i chyba chciała cały czas pilnować Gugałę. Nawet w końcówce, gdy zaczął przepraszać za... przesunięcie godziny ogłoszenia wyników. Jest wideo w newsie można zobaczyć.

Na plus, że rozbudowano ten przegląd mediów społecznościowych. No i był Michał Stela, co już uratowało sprawę, bo jakby znowu Gugała i Gawryluk zaczęli analizy, to by było icon_wink.

To tyle. Były lekkie poprawki, ale studio wirtualne nadal psuło efekt.
Awatar
ważna osoba
25-05-2015 15:46

Gugała to całkowite dno. Niech ten Durczok wkroczy i zrobi porządek.
jestem zawsze
25-05-2015 20:21

Gugała nie nadaje się do takich rzeczy. Prawie nie istniał w tym wieczorze.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-05-2015 17:07

Wieczór w Polsat News najlepiej podsumowuje ten obrazek. Wyraża więcej niż tysiąc słów icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
wyraza1.jpg
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-05-2015 19:50

No nie mów, że to prawdziwy obrazek? Nie wierzę icon_wink

A wieczoru i tak nie oglądałem w PN icon_cool
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-05-2015 20:04

Prawdziwy - mam nawet wideo icon_smile. Około 20 sekundy.

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
26-05-2015 20:09

Matko... jak zwykle profesjonalnie icon_lol
Cały 1polnew
Udostępnij ten temat