"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze"Polska wybiera" / wieczory wyborcze

"Polska wybiera" / wieczory wyborcze

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2015 00:39

"Wieczór z debatą" bardzo mi się podobał, ale głównie w części prowadzonej przez Michała Stelę sprzed bimu. To jest mój prywatny mistrz. Uwielbiam go od dawna. I te analizy były genialne. Te przed i po debacie. Wyliczenia ile razy padały dane słowa, wypisane ataki kandydatów. Świetna robota pana Stali i grafików. A i ta historia debat i jak to się przekładało na poparcie - też świetne.
MN dodał/a następującą grafiki:
wieczorzdebata1.jpg wieczorzdebata2.jpg wieczorzdebata3.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2015 16:05

Wato zwrócić uwagę na świetny wczorajszy wynik Polsat News. Dawno żaden program nie miał średniej minutowej na poziomie prawie 600 tys. widzów. A taki wynik miała debata. Podejrzewam, że zbliżone wyniki miał też "Wieczór z debatą".

Aktualizacja
Wczorajszy program "Wieczór z debatą" był najchętniej oglądanym programem w historii Polsat News. Brawo icon_smile!
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2015 17:16

Świeżutki zwiastun wieczoru wyborczego po II turze. Uważni widzowie od razu jednak stwierdzą, że to jest to czołówka wieczoru z I tury, lekko przerobiona na końcu icon_wink. Nie za bardzo się wysilono przy tym zwiastunie, ale przynajmniej leci już od wtorku, a nie od czwartku.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-05-2015 18:01

No brawo, że ktoś mnie posłuchał i w niedzielę Gawryluk i Gugale dadzą do pomocy Michała Stelę do prezentacji sondaży. Świetna decyzja icon_smile.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-05-2015 17:51

Dzisiaj Polsat News milczy o debacie TVN. Dodatkowo o 19:35 w porze debaty specjalne wydanie "Polska wybiera" prowadzone przez Dariusza Ociepę.
Awatar
ekipa moderatorska
21-05-2015 18:13

Powinni puścić jakieś powtórki w tym czasie, ewentualnie rozmowy niezwiązane z polityką. A po zakończeniu debaty robić jej analizę.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
21-05-2015 18:18

TVN olał ich debatę i TVP, to robią to samo icon_wink.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
23-05-2015 16:06

Nowy zwiastun wieczoru wyborczego. Pani Gawryluk i Pan Gugała wyglądają w tym spocie jak para i to nie telewizyjna icon_wink. Pan Kin i jego pomysły icon_wink.

Udostępnij ten temat