WojtekCP napisał:
Zapytałem się Plusa na facebooku co może wpływać na to że mogą zmniejszyć aż tak transfer. To mi odpisali że Obniżenie prędkości może nastąpić np. w przypadku podejrzenia, że usługa jest wykorzystywana niezgodnie z regulaminem. Czyli że co. Tego nie rozumiem.
Zapytałem się Plusa na facebooku co może wpływać na to że mogą zmniejszyć aż tak transfer. To mi odpisali że Obniżenie prędkości może nastąpić np. w przypadku podejrzenia, że usługa jest wykorzystywana niezgodnie z regulaminem. Czyli że co. Tego nie rozumiem.
Nie potrafili nic rozsądnego i mądrego Ci napisać to właśnie takie wymówiki Ci wybazgrali. Tak to jest jak sprzedaje się robaczywe śliwki a nie wie się w której jest dobra pestka.
MN napisał:
Ale wszystko jest jawne, wpisane w regulaminie, więc jak komuś nie pasuje, to niech nie bierze icon_wink.
Ale wszystko jest jawne, wpisane w regulaminie, więc jak komuś nie pasuje, to niech nie bierze icon_wink.
Tylko kto tak mądry regulamin pisze i go akceptuje wypuszczając do sprzedaży?
Głupek się na takie coś załapie. Człowiek który ma pierwszy raz styczność z internetem albo zachwyca się nowym kolorowym sprzętem. Innego rozwiązania nie widzę.
WojtekCP, lepiej zaopatrz się w lepszego dostawcę !