Stacje radiowe w Polsce

Awatar
jestem zawsze
26-05-2016 00:27

Mnie tymczasem irytuje stacja RMF FM która to programowo przechodzi ze skrajności w skrajność i to nie tylko teraz gdy są nieobecności w kadrze prezenterskie.
Dziwi mnie to że niekorzystają z zaplecza w postaci dwóch innych stacji czyli RMF Maxxx i krakowskiej Radiofonii z której to zresztą paru obecnych dziennikazy pochodzi.
Awatar
ważna osoba
26-05-2016 01:36

Mnie RMF FM, jak i Radio Zet irytują od dawna. Jednakże ma to związek z muzyką, jaką promują na swojej antenie. Jest coraz gorzej, bo tego nie da się słuchać.
Awatar
rozkręcam się
26-05-2016 14:56

Danio napisał(a):

Mnie RMF FM, jak i Radio Zet irytują od dawna. Jednakże ma to związek z muzyką, jaką promują na swojej antenie. Jest coraz gorzej, bo tego nie da się słuchać.

Masz tu po części rację, lecz napisz którego radia teraz można posłuchać? Przy nim się choć coś zrelaksować. Byłem wiernym słuchaczem Jedynki, po zmianach jakie dokonał nowy zarząd zmiana też i nastała w moim życiu bo Jedynka zniknęła z mojego domu. Wspaniałych redaktorów do których człowiek się przywiązał już nie ma, pozmieniane audycje itp. doprowadziło to właśnie do tego stanu jaki teraz mam.
Nie będę ukrywał ale przełączyłem się na RMF FM. Coś tam w ucho wpadało z Trójki, ale niestety nie przemawia to do mnie.
Poczekam na te złe zmiany, może nastąpią szybciej niż się spodziewamy...
- Kto wie...
Pozdrawiam zagorzałych radiofanów.
Awatar
ekipa moderatorska
26-05-2016 16:47

Tak tylko RMF FM serwuje caly czas to samo. O tych żenujących reklamach środków na potencje i innych glupot nie wspomnę. A o radiu bZdET szkoda gadać.
Awatar
ekipa moderatorska
26-05-2016 19:13

Tak tu racja, playlista jest w ogóle nie dopracowana. W kółko lecą te same utwory. Przyczepią się jednego czegoś i w dzień w dzień to leci.
Awatar
ekipa moderatorska
26-05-2016 19:16

I jeszcze jedno. Nie wiem czy Was tez,ale mnie strasznie irytuje H. Urbański. Jak tylko go uslysze mam ochotę wylaczyc radio.
Awatar
ekipa moderatorska
26-05-2016 19:18

Hubert jak Hubert, on już od zawsze taki był. Mnie irytują te ciągłe zapowiedzi do jego konkursu i męczenie prezenterów aby wysyłać smsy. Ja już się poddaję raz wysłałem i straciłem prawie 15 zł.
Awatar
ekipa moderatorska
26-05-2016 19:22

No ja tez pare zlotych straciłem. A poczucie humoru "redaktorów" jest czasem na żenującym poziomie.
Udostępnij ten temat