Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2015 00:42

Ramówki są przygotowywane z dłuższym wyprzedzeniem.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2015 00:48

Jestem tego świadomy, przecież icon_lol jasno wskazuje, że to był żart...
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2015 01:15

Wirtualnemedia.pl potwierdzają powrót Mamy Cię!.

- premiera od marca br.
- oczywiście będzie nowy gospodarz.
- TVN realizuje program samodzielnie, bez zewnętrznego producenta (poprzednim był Rochstar).
- prawdopodobnie są realizowane także odcinki na jesienny sezon programu.

Myślę, że tym programem TVN zyska ciekawy kawałek na torcie (czyt. udziału w rynku). Zły nie był, a sam chciałem, żeby powrócił.

Co do powrotów tych programów (wcześniej Usterka, teraz You Can Dance oraz Mamy Cię!), to ja chciałbym, żeby powróciła Nauka jazdy. Tam też były kuriozalne sytuacje, a i pośmiać się dobrze też można było. Szczególnie z udziałem Grzegorza Stasiaka.
Awatar
ekipa moderatorska
01-02-2015 01:22

Bardzo ciekawe kto będzie gospodarzem. Aby potrafił poprowadzić ten program tak jak Majewski. Bo bez Majewskiego to i tak nie będzie to samo, ale chociaż żeby miał takie dobre poczucie humoru.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-02-2015 01:26

Marcin Prokop, tak twierdzi afterparty.pl w tytule newsa, spójrzcie na tytuł w pasku przeglądarki icon_wink. Jest tam podane, kto poprowadzi.

http://afterparty...21816.html
MN dodał/a następującą grafikę:
prokoppoprowadzi.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2015 01:30

No to chyba bardzo dobry wybór. Moim zdaniem osoba znacznie ciekawsza od tego gamonia. Mam talent! pokazuje, że głowę do żartów i tekstów ma, wraz z Panem z nieistniejącej od półtorej godziny Religii.tv, Szymonem Hołownią.
Awatar
ekipa moderatorska
01-02-2015 11:08

Jedna z najlepszych decyzji TVN od lat. Mamy Cię to taki program, który nie może być emitowany co sezon musi minąć trochę czasu, aby celebryci zapomnieli i dało się ich ponownie wkręcić.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-02-2015 12:21

Zwłaszcza, że teraz będzie duuużo osób do wkręcenia icon_biggrin
Udostępnij ten temat