Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
14-02-2015 00:28

MN napisał(a):

Jak podoba się Wam wiosenny spot TVN-u? Dla mnie gadający pan Kulka całkowicie psuje całość, aczkolwiek bez jego trajkotania spot jest dobry.

http://www.tvn.pl...3,0,0.html

Mi się w ogóle nie podoba, słaby spot, bywały lepsze.
rozkręcam się
14-02-2015 03:51

Mi się wreszcie od 2009 roku jakiś spot zaczął naprawdę podobać. Ostatnie były dobre, ale ten jest już na wreszcie poziomie z 2009 roku. Bardzo fajny i przyjemnyicon_smile TVN próbuje co sezon różnych wersji próbować i co sezon spot jest z innej bajki co jest ciekawe i czasem nie wychodzą cuda jak te dzisiejsze ( wczorajsze) ale przynajmniej szukają. Mam nadzieje ze TVN odtworzył dobrą passe i Polsat też będzie miał fajny spot na co liczę. Może nie być rewelacyjny ale mam nadzieje że Polsat wreszcie zaskoczy mnie pomysłem na spot. Fajnie się ogląda te telewizyjne spoty, szkoda że TVP się nie przyłączy icon_cry może zrobią nawet kategorie w Telekamerach " Najlepszy spot"
Awatar
jestem zawsze
20-02-2015 12:14

Witam, wiadomo czy będzie 2 sezon programu Dendżer w TVN TURBO ?
wkręcam się
23-02-2015 11:27

czy TVN Fabuła będzie działać na zasadzie emisja reklam przed i po filmie, a nie w trakcie? bo jak ma to działać jak obecnie polsat tvn i tvn7 to nie ma nawet sensu aby dodawali to na listęicon_smile
JAN333 dodał/a następującą grafikę:
paczkitp6.jpg
Awatar
ekipa moderatorska
23-02-2015 13:09

Oczywiście, że z reklamami w trakcie filmu. Ten kanał jest tworzony wzorem Polsatu, jak najniższym kosztem, żeby ugrać jakieś ułamki procenta oglądalności i mieć więcej miejsca na reklamy.
Awatar
bardzo ważna osoba
23-02-2015 14:35

Sam Prezes Grupy TVN mówił, że TVN Fabuła oraz TVN Active/TVN Sportive będą m.in. głównie dla zysku od reklamodawców.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
26-02-2015 13:51

Nie dość, że w NTL jest 7 godzin telezakupów dziennie, to jeszcze doszły wróżki z iPol TV - codziennie od 10:00 do 12:00. Straszne.
Awatar
bardzo ważna osoba
26-02-2015 16:15

TTV z nowym logo oraz oprawą graficzną od 28 lutego... icon_confused http://satkurier....iosne.html
Udostępnij ten temat