Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
bardzo ważna osoba
31-03-2015 11:35

Ramówka TVN Fabuła jest całkiem niezła, ale... po co do ramówki wcisnęli te paradokumenty sądowe (Sędzia Anna Maria Wesołowska i Sąd rodzinny), to ja nie wiem - nie szkoda im na to miejsca? icon_confused a tak to do ramówki nie mam większych zastrzeżeń icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
31-03-2015 11:58

Chodzi zapewne o spełnienie wymogów polskiej koncesji KRRiT odnośnie polskich produkcji.
rozkręcam się
31-03-2015 13:22

TVN Fabuła na razie jakoś mnie nie przekonuje, ale to dopiero początki. Zobaczymy za rok. Ciekawe czy w związku z uruchomieniem tego kanału, TVN7 czekają jakieś zmiany bo obydwie stacje mają charakter Filmowo-serialowy. Z TVN7 zrobią chyba typowy kanał powtórkowy icon_cry oby nie
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2015 17:54

rotalplus napisał(a):

Komunikacja CP to porażka - oni dopiero w dniu pojawienia się w ofercie informują o rozszerz. oferty nawet jeśli od dawna wiadomo, że tak się stanie.

Bo to spółka giełdowa i mają restrykcyjną politykę informacyjną. Jak coś nie jest dopięte, to nie mogą o tym informować.
Awatar
ekipa moderatorska
31-03-2015 19:07

Czyli możliwe że TVN-y w HD się w ogóle nie pojawią. Bo jak do tego stosują nawet codzienną formułkę to znaczy że nie jest jeszcze wszystko dopięte. icon_twisted
Awatar
redakcja tvpolsat.info
31-03-2015 19:51

Tu akurat oficjalnie poinformowali, że będą, tylko nie podali terminu.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-04-2015 00:30

Dorota Gardias i Marta Kuligowska będą gospodyniami codziennego pasma na żywo "Studio Active" w kanale TVN Meteo Active - dowiedział się portal Wirtualnemedia.pl.

W programie "Studio Active" znajdą się rozmowy z gośćmi na temat zdrowia, fitnessu, kultury fizycznej i diety. Gościć będą w nim specjaliści w tych dziedzinach i wyczynowi sportowcy. Stałym elementem magazynu będą także ćwiczenia prowadzone przez instruktora.

Program realizowany będzie na żywo ze studia w dawnej siedzibie TVN przy ul. Augustówka. "Studio Active" oglądać będzie można w dni powszednie między 10.30 a 12.00.

Dorota Gardias jest prezenterką pogody w Grupie TVN. Ze stacją TVN Meteo związana jest od 2006 roku.

Marta Kuligowska łączyć będzie zaś pracę w TVN Meteo Active z prowadzeniem serwisów informacyjnych w porannym paśmie TVN24 "Wstajesz i wiesz". W tym kanale pracuje od 2001 roku.

[right]źródło: Wirtualnemedia.pl[/right]
No cóż... Wyniki oglądalność powiedzą wszystko.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-04-2015 19:28

"Moda na sukces" w player.pl z logo TVN na ekranie. Ciekawy widok icon_wink.
MN dodał/a następującą grafikę:
modanasukces.jpg
Udostępnij ten temat