Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
redakcja tvpolsat.info
18-05-2015 17:12

No i brawo, że jest otwarta antena.
Awatar
ekipa moderatorska
18-05-2015 17:41

No to jestem zaskoczony. Myślałem, że któraś ze stron taktycznie się wycofa.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
19-05-2015 17:39

Wieczór wyborczy na otwartej antenie TVN. Co na to Polsat icon_wink?

http://prasa.tvn....68875.html
Awatar
ekipa moderatorska
19-05-2015 18:33

Polsat nie ma zbytnio co zrobić, bo jest finał 1mbtmtm Ale powinni go przerwać na parę minut na ogłoszenie wyników.
piszę coraz więcej
19-05-2015 19:28

Zawsze mogą wyświetlić żółty pasek znany z PN. Lub po zakończeniu ciszy wyborczej zrobią przerwę reklamową i przez chwilę będą trnasmitować ogłoszenie wyników.
bywam tu czasem
19-05-2015 20:12

TVN zaskakuje, no ale nic dziwnego jak 10 maja, wieczór wyborczy I tury wyborów w TVP1 obejrzało ponad 4 mln widzów.
Co do 1mbtmtm to Jedynka po zakończeniu wieczoru wyborczego pokaże kolejny odcinek "Rancza" czyli tak ok. 21:40 a 1pol może też przenieś finał 1mbtmtm na późniejszą godzinę, czyli ok. 21:30 tak jak to było w ubiegłą niedzielę i pokazać też Wieczór Wyborczy.
Wiem, że to nie ten wątek, ale tak na marginesie, to może jest znak, że 1mbtmtm przydałaby się przerwa icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
01-06-2015 02:00

TVN Fabuła zaczęła emisję 16 kwietnia br. W okresie do 26 maja br. w każdej minucie stacja miała średnio 6,700 widzów, co zapewniło jej 0,11% udziału w rynku w grupie 4+ i 0,09% w grupie 16-49 - wynika z danych Nielsen Audience Measurement przygotowanych dla Wirtualnemedia.pl.

Patrząc na zestawienie oglądalności kanałów filmowych, których jest w Polsce grubo ponad 30, TVN Fabuła znalazła się tuż za stacją FOX. W analizowanym okresie miała ona 7,500 widzów i 0,12% udziału. Natomiast nieco słabsze wyniki od nowej telewizji zanotowały kanały Comedy Central Family (6,200 widzów, 0,10% udziału) oraz Polsat Romans (6,000 widzów; też 0,10% udziału).

TVN Fabuła nadaje polskie i zagraniczne seriale oraz filmy fabularne. Dotąd najwięcej widzów na antenie tej stacji zgromadził nadany 1 maja br. odcinek amerykańskiego serialu "Agenci NCIS: Los Angeles", który obejrzało 76,000 widzów przy udziale wynoszącym 0,62%. Na drugiej pozycji znalazł się film "O jeden most za daleko" (58,000 widzów), a trzeci był serial "Terminator: Kroniki Sary Connor" (55,000 oglądających).

[right]źródło: Wirtualnemedia.pl[/right]
Jak na 40 badanych dni nadawania, to TVN FABUŁA poradziła sobie chyba całkiem dobrze. Może nawet bardzo dobrze. Zwłaszcza, że zasięg kanału w porównaniu do FOX, Comedy Central Family i POLSAT Romans nie jest tak duży, a promocja odbywała się tylko w kanałach Grupy TVN. Powielę zdanie Wojciecha Kowalczyka (szef sprzedaży i marketingu, Modern Times Group), że dużo także zależy od jesieni, chociaż mimo wręcz nawet ogromnej konkurencji, to nie jest źle.
Awatar
przyjaciel strony
01-06-2015 10:08

Jak na tak słabą ramówkę to rzeczywiście nieźle - najbardziej dziwią mnie najchętniej oglądane propozycje: jakieś seriale a nie filmy
Udostępnij ten temat