Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2013 18:16

Po trzech godzinach Mango, NTL puszcza teraz planszę (tę samą, którą pokazywałem wcześniej) przeplataną zapowiedziami programów, z których zapy poniżej.
MN dodał/a następującą grafiki:
ntlzap4_1.jpg ntlzap1.jpg ntlzap3_1.jpg ntlzapy.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
20-12-2013 18:21

Ten kanał emituje w ogóle jakieś logo?
smile1
Awatar
redakcja tvpolsat.info
20-12-2013 21:16

Na razie nie ma żadnego logo czy oznaczeń wiekowych icon_smile.

Nagrałem wszystkie zapowiedzi, które lecą - prawie 7 minut, miłego oglądania icon_wink.

Awatar
piszę coraz więcej
24-12-2013 21:49

Wydaje mi się że dzisiaj podczas emisji jakiegoś materiału Jacka Pałasińskiego na TVN24 mogliśmy zobaczyć namiastkę grafiki ekranowej TVN24 bis. Napisy, podpisy utrzymane były w kolorach niebieskich i wszystko było jakby w 3D.
Awatar
bardzo ważna osoba
25-12-2013 00:24

Wczoraj na TVN 24 (HD) widziałem w scrollu informację z kraju dotyczącą nowego kanału. Treść informacji:

TVN: 1 stycznia Grupa TVN uruchamia drugi kanał informacyjny, który będzie się specjalizował w tematyce międzynarodowej i ekonomicznej. Telewizja "TVN24 Biznes i Świat" będzie nadawana w miejsce istniejącego kanału biznesowego TVN

Fajnie, że starają się wypromować nowy kanał, który może być jednym z ciekawszych na rynku. Nie przypominam sobie, aby kiedyś TVN tak informował o starcie jakiegoś ze swoich kanałów, jak w przypadku TVN 24 Biznes i Świat. Pamiętam jedynie, że przed startem TVN Style na końcu Faktów o tym wspomniano. O TVN Turbo czy TVN Lingua też chyba, ale to tylko wzmianki.
wink
Awatar
redakcja tvpolsat.info
27-12-2013 20:04

Wreszcie NTL nadaje coś normalnego, a nie tylko Mango i zapowiedzi. Emitowany jest m.in. koncert, jakieś jasełka i program "Mama, najlepszy zawód".

tvpolsat.info/images/ntlkon.jpg

tvpolsat.info/images/ntkon2.jpg

tvpolsat.info/images/ntlkon2.jpg

tvpolsat.info/images/ntlreklama.jpg
Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-12-2013 21:15

A poniżej można sobie zobaczyć jak wygląda NTL "prawie na żywo" icon_wink.

Awatar
redakcja tvpolsat.info
30-12-2013 19:02

W ofercie NTL pojawił się program "Populista" z TVR, co może oznaczać, że TVR nie pojawi się na ostatnim wolnym miejscu na MUX-ie NTL-u, bo gdyby się miał pojawić, to udostępnianie programów NTL-owi nie miałoby sensu.
MN dodał/a następującą grafikę:
ntlpop.jpg
Udostępnij ten temat