Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
28-08-2014 13:32

W ogóle nie podoba mi się to logo icon_wink
Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2014 13:45

Teraz dąży się do prostoty identyfikacji wizualnych, więc i TVN 7 poszedł w tym kierunku.
Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2014 14:17

Logo wygląda jakby ktoś je w Paincie zrobił, napis TVN skopiowany skądś i zmieniona barwa, potem kółko zrobione w tym samym kolorze a 7 wygląda jak dwie linie, cienkie toto i brzydkie icon_green
Awatar
ważna osoba
28-08-2014 14:29

Nie podoba mi się te nowe logo. Najlepsze logo TVN 7 obowiązywało od 1 marca 2002 do 31 sierpnia 2008 (Wikipedia). Ale tak czy siak rzadko oglądam kanały z pod znaku TVN. icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
28-08-2014 16:08

I po co znowu zmieniają logo TVN 7? icon_wink Jakie brzydkie to nowe logo, nie podoba mi się w ogóle icon_confused Ale najważniejsze jak będzie się ono prezentowało na ekranie icon_wink I ciekawe też jak będzie wyglądała z nim oprawa kanału icon_smile
Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2014 16:45

Jak znowu? Ostatnia zmiana była w 2008 roku, czyli 6 lat temu, więc jakie to znowu? Są kanały, które znacznie częściej zmieniały swoje logo.
icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
28-08-2014 22:50

Ale TVN, TVN 24 w ogóle nie zmieniały logotypu, no i właściwie TVN Meteo i Style też nie (jedynie trochę poszperali) A żaden kanał z TVN-u nie zmienił logotypu 2 razy. Tylko zrobili to z TVN-em 7
Awatar
bardzo ważna osoba
29-08-2014 01:00

WojtekCP napisał(a):

Ale TVN, TVN 24 w ogóle nie zmieniały logotypu, no i właściwie TVN Meteo i Style też nie (jedynie trochę poszperali) A żaden kanał z TVN-u nie zmienił logotypu 2 razy. Tylko zrobili to z TVN-em 7

Chyba nie zrozumiałeś. Ja nie pisałem tylko o kanałach Grupy TVN, a o wszystkich na rynku.
icon_wink

Nowy logotyp (prawie) oficjalnie. Z początkiem września zyska nową oprawę graficzną, opartą na nowym logotypie. Identyfikacja ma podkreślać filmowy charakter stacji.

[center]
static.wirtualnemedia.pl/media/top/tvn7-logo2014-655.png
[/center]

Nowa oprawa graficzna TVN7 utrzymana jest w tonacjach pomarańczy, fuksji oraz antracytu. Z kolei logotyp nawiązuje kształtem do logo głównego kanału TVN, podkreślając tym samym synergię w ramach Grupy TVN.
[right]Wirtualnemedia.pl[/right]
Udostępnij ten temat