Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
przyjaciel strony
07-11-2014 09:46

Podejrzewam, że prezes trochę ściemnia z ta liczbą chętnych, żeby podbić cenę - zapytanie w tej sprawie nie należy traktować jako potencjalnego zainteresowania

Nowe kanały TVN nie zawojują rynku - można było się spodziewać, że TVN wzorem konkurencji wreszcie uruchomi kanał ze swoimi serialami w ramówce, co pewnie z jakąś niezłą widownią może się spotka ( brak informacji o filmach). A TVN Sportive wygląda na połączenie Family Sport i Wellbeing Network PL
Awatar
bardzo ważna osoba
07-11-2014 10:09

Zawojować nie muszą, choć kto wie. Może momentami TVP Seriale będzie nieźle konkurowało z TVN Fabuła, a TVN Sportive mimo swojej tematyki, to myślę że mogliby mieć większy udział i zasięg od tamtych dwóch wymienionych.
icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
07-11-2014 11:40

Tylko po co uruchmiać ten TVN Sportive skoro i tak jego wynik będzie podobny jak TVN METEO albo mniejszy
Awatar
bardzo ważna osoba
07-11-2014 11:51

Tego nie wiadomo.
icon_wink
Awatar
ekipa moderatorska
07-11-2014 12:50

TVN nie ma aż tyle wlasnych seriali, aby konkurować z TVP Seriale. Więc są dwa wyjścia. Albo zapelnią reszte ramówki paradokumentami, albo zagranicznymi serialami. Wydaje mi się, że zagranicznymi serialami. Glówniie znanymi z TVN7 telenowelami.

Co do TVN Sportive to jest to bardzo dziwny projekt. Nie wróżę sukcesu.

prezes TVN zapowiada większe wydatki na wiosenną ramówkę w 2015 roku i takie same jak teraz jesienią w 2015 roku. Można się spodziewać kilku dużych nowości wiosną. Będą dwa nowe seriale zamiast Lekarzy i jakiś show zamiast X-Factora. TVNowi zawsze słabiej szło wiosną. Chcą to zmienić.
Awatar
bardzo ważna osoba
07-11-2014 13:12

Próbują, próbują i może się uda. Jesień jest bardzo rywalizująca. Jeśli dobrze pamiętam, to poprzednia edycja Mam talent! nie miała takich wyników jak teraz. Edward mógłby poważnie rozważyć możliwość utworzenia programu z Kubą i Agnieszką Chylińską, bo tego nie wykluczył na ostatniej konferencji ramówkowej.
icon_smile
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
08-11-2014 15:25

rotalplus napisał(a):

Tylko po co uruchmiać ten TVN Sportive skoro i tak jego wynik będzie podobny jak TVN METEO albo mniejszy

To w sumie w stylu TVN, bo przecież oni słyną z uruchamiania dziwnych kanałów, mających słabą oglądalność, np. TVN Gra, TVN Lingua, nTalk, O.TV (Owsiak TV), czy TVN Warszawa icon_lol A że ostatni kanał został zamknięty już stosunkowo dawno, to może stęsknili się za tymi czasami i stąd TVN Sportive icon_lol
Ale TVN Fabuła to co innego, bo ten kanał ma potencjał na przyzwoitą oglądalność, tylko nazwa jest dziwna icon_wink
Staszek napisał(a):

TVN nie ma aż tyle wlasnych seriali, aby konkurować z TVP Seriale. Więc są dwa wyjścia. Albo zapelnią reszte ramówki paradokumentami, albo zagranicznymi serialami. Wydaje mi się, że zagranicznymi serialami. Glówniie znanymi z TVN7 telenowelami.

TVN nie ma aż tyle własnych seriali? No to spójrz na tą listę, na polskie seriale icon_arrow http://pl.wikiped...C3%B3w_TVN icon_wink A paradokumenty to też w pewnym sensie seriale icon_wink
bardzo ważna osoba
08-11-2014 16:07

TVN Warszawa był bardzo dobrym kanałem szkoda, że go zamknęli. Aż się łezka zakręciła się w oku kiedy się zegnali. Kto się nie zgodzi?
Udostępnij ten temat