Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
redakcja tvpolsat.info
29-11-2014 20:30

Na razie to nie ma co się tym przejmować, bo jeśli program okazałby się klapą, to problem sam się rozwiąże icon_wink. "Mam talent" bezpośrednio i tak nie styka się z "Małymi gigantami", bo jest emitowany tylko jesienią.
rozkręcam się
29-11-2014 20:33

Coś czuje że ten program będzie klapą . Już mogli zrobić 5 edycje X'a a nie takie coś .
Awatar
bardzo ważna osoba
03-12-2014 10:00

Markus Tellenbach, prezes Grupy TVN, poinformował we wtorek, że w I kwartale 2015 roku powinien zostać wyłoniony potencjalny kupiec pakietu kontrolnego Grupy TVN (Wirtualnemedia.pl).
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
04-12-2014 11:09

Religia.tv zakończy nadawanie - szczegóły
rozkręcam się
07-12-2014 20:35

TVN znów zaliczył wpadkę w Programie Masterchef .Znany jest zwycięzca przed finałem ,bo ktoś dodał zdjęcie książki która jest już w empiku icon_cry porażka ,ale na szczęście wygrała faworytka moja
Awatar
redakcja tvpolsat.info
07-12-2014 20:47

Gratulujemy, nagrodę wyślemy pocztą icon_lol.

Dobrze, że Polsat w swoich show kulinarnych zawsze ogłasza wyniki na żywo.

Ĺšródło zdjęcia: wykop.pl.
MN dodał/a następującą grafikę:
comment_9r0vquucc8gf8fynkuhu2ipbjxqvurqsw400.jpg
Awatar
bardzo ważna osoba
10-12-2014 02:45

Producentem i licencjodawcą powracającego po latach programu "You Can Dance" będzie Endemol Polska. Szczegóły.
Awatar
bardzo ważna osoba
15-12-2014 00:04

Ruszają castingi do "You Can Dance" VIII. Kandydatów na uczestników ósmej edycji tanecznego show oceniać będzie ponownie jury w składzie Kinga Rusin, Michał Piróg i Agustin Egurrola. Program poprowadzi Patricia Kazadi, która była gospodynią dwóch poprzednich edycji "You Can Dance. Po prostu tańcz!". Szczegóły..

Kur... Ĺťe też nie mają kogo brać. A już Rozenek tam miała. Byłaby już znacznie lepsza, od tego [nie powiem kogo] Piróga całego. Eh... icon_confusedicon_evil
Udostępnij ten temat