Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
bardzo ważna osoba
28-08-2015 08:40

O tym dokumencie wiadomo już od długiego czasu. Brawo za zapłon...
Awatar
ekipa moderatorska
17-09-2015 17:28

TVN po słabym początku jesiennej ramówki dokonuje wielu zmian. W październiku pojawi się nowa telenowela codzienna, co bardzo zmieni popołudniowe pasmo. Na czym najwięcej tracą rozmowy w toku, dla których może to być już końcówka.

Od 5 października w dni powszednie ramówka popołudniowa wyglądać będzie następująco:
14:25 Rozmowy w toku
15:25 Szkoła
16:25 Ukryta Prawda
17:25 Singielka
18:00 Szpital

Z anteny po niecałym miesiącu spada paradokument Wesołowska i Mediatorzy. Obecnie zrezygnowali ze środowego odcinka. A od października w poniedziałki i we wtorki o tej porze pojawi się nowy, tajemniczy program "Ten moment". Wesołowska i Mediatorzy będą nadawani premierowo w TVN7 od poniedziałku do piątku o 16:00.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-09-2015 18:10

Dziwna ramówka. Zwłaszcza dziwi przesunięcie "Rozmów w toku" na 14:25.

A "Wesołowska i mediatorzy", no cóż. Widziałem fragmenty dwóch odcinków. Straszne to było.
rozkręcam się
17-09-2015 18:22

Bardzo dziwna ramówka icon_cry "Wesołowka i mediatorzy" to faktycznie bardzo słaba pozycja i nie jestem zdziwiony że zlatuje z ramówki. Dziwi mnie to że jednak TVN brnie na upartego i zastępuje to kolejnym daremny paradokumentem. Jeszcze do tego dochodzi słaba pozycja Aż Po Sufit który jest klapą totalną mimo że sam serial straszny nie jest ale też rewelacyjny nie jest. Jeszcze Mam Talent który cierpi na ekranie że aż szkoda formatu bo słabo to wygląda choć wyniki są dobre co mnie zaskakuje. Chyba Miszczak powinien odejść razem z ITI
Awatar
ekipa moderatorska
17-09-2015 19:43

TVN dotyka teraz to co Polsat kilka sezonów temu. Część produkcji dochodzi na kresu swoich dni, a nowe propozycje się nie sprawdzają. Polsatowi udało się to przetrwać i wprowadzić kilka dużych nowości które się udały. TVN musi mocno odświeżyć kolejną ramówkę i mocniej w nią zainwestować.

Kolejna klapa to Kto Poślubi Mojego syna. Zaledwie 1,2 mln widzów po 3 odcinkach. Każdy kolejny traci widzów. Pierwsza seria rok temu miała średnio 2,1 mln widzów.
Awatar
rozkręcam się
17-09-2015 19:49

Staszek napisał(a):

Z anteny po niecałym miesiącu spada paradokument Wesołowska i Mediatorzy. Obecnie zrezygnowali ze środowego odcinka. A od października w poniedziałki i we wtorki o tej porze pojawi się nowy, tajemniczy program "Ten moment".
"Ten moment" będzie już w najbliższy poniedziałek i jest to nowy serial paradokumentalny, o którym można przeczytać w linku poniżej.
http://tvnfakty.p...zi-do-tvn7
Awatar
przyjaciel strony
17-09-2015 20:03

Opisem przypomina to paradokument DZIEŃ, KTÓRY ZMIENIŁ MOJE ĹťYCIE. Ciężkie chwile dla TVN - dużo nietrafionych pozycji.
I do tego ta SINGIELKA, która pewnie też będzie klapą. Kobietom już się znudziły te propozycje
Awatar
redakcja tvpolsat.info
17-09-2015 20:09

Ciekawi mnie skąd TVN tak szybko wziął nowy serial paradokumentalny icon_wink.
Udostępnij ten temat