Kanały Grupy TVN Discovery

Awatar
przyjaciel strony
17-09-2015 20:15

Może na poczekaniu wymyślili stąd nie spodziewam się fajerwerków - takie byle co... Jakiś format pewnie z Niemiec ściągnęli
Awatar
ekipa moderatorska
17-09-2015 20:16

Taki paradokument to można wymyślić w 5 minut. Potem zobaczyć kilka odcinków starych tego typu programów i skopiować fabułę.
rozkręcam się
17-09-2015 22:13

No mnie też ciekawi skąd tak szybko to wzięli. Może miała to być jedna z zimowych nowości ale zdecydowali się to dać wcześniej ze względu na klapę Wesołowskiej.
Zaskakujące wyniki podobno ma też Top Model które według nieoficjalnych wyników również jest klapą. Jeżeli to się w przyszłym tygodniu potwierdzi to TVN wyjdzie tej jesieni mocno poturbowany
Awatar
ekipa moderatorska
17-09-2015 22:19

Top Model stracił mocno, bo pierwszy odcinek pokrywał się z meczem Polska - Gibraltar. A gdy ludzie nie obejrzą pierwszego odcinka to potem już się nie załapią.
Awatar
ekipa moderatorska
02-10-2015 19:29

Czytam zapowiedzi dwóch nowych programów TVN na wiosnę i to się powoli robi śmieszne. Nie wiem skąd Miszczak znajduje takie pomysły. Ale wciąż coraz bardziej brnie w telewizję dla kobiet. A widać wyraźnie, że to się obecnie nie sprawdza.

W pierwszym programie Małgorzata Rozenek będzie pomagać młodym imprezowiczką stać się damami..

Drugi jest serial obyczajowy własnego pomysłu z niezłą obsadą m.in. Małgorzata Kożuchowska, Maja Ostaszewska, Artur Ĺťmijewski i Bartek Świderski. Kożuchowska zagra która zagra agentkę podupadających gwiazd show-biznesu.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
02-10-2015 19:33

Po klapie "Aż po sufit" dalej brną w seriale icon_wink. Dziwne.
Awatar
przyjaciel strony
02-10-2015 20:01

W TTV był/jest ciekawy format DAMY I WIEŚNIACZKI, co wydawało się lepsze
jestem zawsze
03-10-2015 10:37

TVN lubi pokazywać bogate i kolorowe życie. A to się nie sprawdza...
Udostępnij ten temat