Polsat 1

Awatar
piszę coraz więcej
22-03-2015 01:37

Emil napisał(a):

Tylko, że taki odbiór jest wedle prawa nielegalny. Jest to zawarte w regulaminie, bądź też nawet w umowie.

Ale nie ma możliwości sprawdzenia gdzie jest użytkowany dekoder. Nie jest wymagane podpięcie dekodera do gniazdka telefonicznego jak w przypadku Sky, chociaż i na to Brytyjczycy mieszkający w Hiszpanii znaleźli sposób icon_smile Platformom też widać nie zależy na tym gdzie jest użytkowany dekoder, o ile co miesiąc wpływają pieniądze za abonament. Tak naprawdę w tym zapisie używaniu dekoderów na terenie RP chodzi jedynie o koszt praw sportowych, do emisji filmów i tego typu rzeczy. A tak BTW, ciekawe czemu na stronie Cyfrowego Polsatu jest numer infolini do dzwonienia zza granicy Polski ? icon_green ICOK też działa zza granicy, ba nawet akceptuje zagraniczne karty - wiem bo znajomi wcześniej zostawiali rodzicom pieniądze na opłacanie, a teraz sami sobie płacą icon_wink

Cytuje ze strony CP:
Centrum Obsługi Klienta:
z telefonu stacjonarnego: 699 00 2222
z zagranicy: +48 699 00 2222
Awatar
bardzo ważna osoba
22-03-2015 04:14

Sprawdzać mogliby po dekoderach podłączonych do Internetu, ałe takich jest pewnie niewielu poza granicami Polski. Sam mam go podłączonego i wszystko działa, poza pewnymi wyjątkami. Z nc+go TV działa tylko Player.pl, a reszta niedostępna. W Radio+ jeden pakiet stacji radiowych jest niedostępny, bo... blokada regionalna. W Cyfrowym Polsacie IPLA również działa. Zaskoczony byłem, jak zobaczyłem dwie anteny z logo nc+ (stara i nowa). Parę razy też vany monterów, którzy także oferowali Cyfrowy Polsat czy wtedy jeszcze CYFRĘ+ lub n. Sami też pewnie dobrze wiedzą o tym, że maja tutaj swoich Abonentów. Dla nich jest ważne to, czy ktos płaci.
Awatar
jestem zawsze
23-03-2015 09:23

Ja jestem ciekaw czy 1pol World będzie też dostępny dla Polaków mieszkających w Europie w takich krajach jak:

Niemcy, Anglia, Włochy, Francja, Austria, Szwajcaria, Holandia, Belgia, Litwa, Łotwa, Estonia, Czechy, Słowacja, Węgry, Grecja, Bułgaria, Rumunia, Irlandia, Islandia, Dania, Hiszpania, Portugaria, Szwecja, Rosja, Ukraina & Białoruś

A jeśli chodzi o świat to:

Argentyna, USA, Kanada, Brazylia, Nowa Zelandia, I Inne kraje ze świata
Awatar
bardzo ważna osoba
23-03-2015 10:50

Oczywiście... Od razu jeszcze w Botswanie, Czadzie, Egipcie, Gwinei, Kenii, Ghanie, Liberii, Nigerii, RPA czy na Madagaskarze mrgreenlol2
Awatar
bardzo ważna osoba
01-06-2015 13:40

Polsat World od 1 lipca? Dystrybutor polskiej telewizji w Australii i Nowej Zelandii, Puma Media, informuje, że od 1 lipca w ich ofercie TVP INFO zastąpi. Może to oznaczać, że tego dnia najprawdopodobniej mógłby wystartować nowy kanał polonijny Telewizji Polsat.
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-06-2015 16:12

Chyba nie rozumiem tego komunikatu. Tutaj raczej wygasa umowa na dystrybucję Polsatu 2, bo skąd się wzięło TVP Info? Jeśli Polsat chciałby chwilowo wycofać Polsat 2 z Australii, to dałby w zamian np. Polsat News, do czasu uruchomienia Polsat World, ale tutaj raczej chodzi o całkowite wygaśnięcie umowy.
Awatar
bardzo ważna osoba
01-06-2015 17:15

Zobaczymy icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
01-06-2015 17:31

Polsat News - czemu tego kanału nie ma poza Polską icon_wink? Pytanie retoryczne icon_wink.
Udostępnij ten temat