Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?

Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?

Który kanał sportowy z oferty CP odkodowałbyś do pakietu Familijnego ?
Polsat Futbol
15%
Eurosport 2
15%
ESPN Classic
0%
Extreme Sports
4%
TVP Sport
48%
Orange Sport Info
19%
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
31-07-2010 15:54

Który kanał sportowy oprócz Polsatu Sport, Polsatu Sport Extra i Eurosportu byś przerzucił z Pakietu Relax Mix do pakietu Familijnego ? Czekam na Wasze głosy i komentarze!
Awatar
ważna osoba
31-07-2010 16:50

Orange Sport Info ponieważ ten kanał ma charakter informacyjny
Awatar
ważna osoba
31-07-2010 18:04

TVP Sport - kanał nadawcy publicznego, więc powinien być dostępny szerszej widowni.
Awatar
bywam tu czasem
09-10-2010 20:32

Według mnie Cyfrowy Polsat powinien zrobić tak:
- EUROSPORT i EUROSPORT 2 razem w jednym pakiecie
- Extreme Sports Channel dać do Familijnego
- Zamiast Extreme Sports w Pakiecie Relax Mix/Sport dać ESPN America
- Kanały Polsat Futbol dodatkowo płatny do Pakietu Familijnego za 5 złocisza
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
09-10-2010 20:37

TVP Sport - ma ciekawą ramówkę - wprawdzie słabszą niż ps1006, pse1006, ale jest koszykówka, żużel i piłka nożna - jest co oglądać. Mogliby dać jedynie więcej transmisji live icon_wink
Awatar
przyjaciel strony
29-12-2010 12:10

Rzecz jasna TVP Sport, nadawca publiczny, wiadoma sprawa, szkoda ze jakosc obrazu (szczegolnie ostatnimi dniami) wola o pomste do nieba, jakosc jak 3gp na komorke icon_greenhehe
A w drugiej kolejnosc Oranfe Sport Info icon_wink nie wiem czy on powinien byc dodatkowo platny..
Awatar
jestem zawsze
29-12-2010 20:47

Według mnie powinien to być TVP Sport. Jest to kanał TV Publicznej i powinien być dostępny dla wszystkich, nie tylko w platformach, ale i w DVB-T. Nie ma tam transmisji, które są warte dodatkowej opłaty. Chyba, że jakieś wielkie wydarzenie typu Igrzyska Olimpijskie co 4 lata, aczkolwiek to samo obejrzymy w Eurosporcie, już w pakiecie familijnym HD icon_wink
Udostępnij ten temat