Polsat Futbol

Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-06-2011 14:38

Czy widzicie jeszcze jakieś bloki reklamowe w Polsacie Futbol, bo ja nie. Tego kanału nie ma już ponadto w nowej odsłonie strony Polsat Media (biuro reklamy) w wykazie kanałów, w których oferowany jest czas reklamowy, a już wcześniej w starej wersji od pewnego czasu nie umieszczano cennika reklamowego Polsatu Futbol. Czyżby wycofali się ze sprzedaży reklam w tym kanale? Za mała oglądalność czy co? Dziwna sprawa.
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
25-06-2011 14:45

Ja nie widziałem ostatnio żadnych bloków reklamowych
Awatar
redaktor tvpolsat.info
25-06-2011 14:48

Jak nie wiadomo o co chodzi to pewnie chodzi o pieniądze icon_wink A może powoli i po cichu likwidacja icon_question
Awatar
ekipa moderatorska
zwycięzca quizu
zwycięzca głosowania
25-06-2011 14:54

redaktor, a jak zlikwidują polsat futbol to gdzie puszczą ekstraklase?
Awatar
redaktor tvpolsat.info
25-06-2011 14:54

Mają na ekstraklasę Polsat Sport / Extra i HD icon_smile
Awatar
redakcja tvpolsat.info
25-06-2011 14:55

Dziwne, bo przecież np. Atmedia sprzedaje reklamy nawet w bardzo małych stacjach, mniejszych niż Polsat Futbol, z jeszcze mniejszą oglądalnością, ale tam chyba te reklamy sprzedają w pakietach z innymi kanałami. Ale w sumie Polsat Futbol ma też pieniądze z opłat od operatorów kablowych i z CP, więc jakieś przychody mają icon_wink.

PS. Polsatu Futbol nie zlikwidują, bo już tam zapowiedzieli Ekstraklasę, ale traktują ten kanał jak piąte koło u wozu icon_wink.
Awatar
stały bywalec
25-06-2011 15:02

To,że ten kanał ma niską oglądalność,to jest fakt.Ja ten kanał mam od początku marca i jeszcze ani razu go nie oglądałem,a przecież jestem kibicem piłki nożnej.Może to wszystko ma związek ze startem ekstraklasy?.
Awatar
ekipa moderatorska
25-06-2011 16:57

Przyczyna może być zupełnie inna. No bo gdzie nie ma reklam - w kanałach premium. Mi się wydaje, że w związku z ekstraklasą mogą na taki kanał przerobić :tfutbol. Bez reklam, ale z dodatkową opłatą 5 czy 10 zł.
Udostępnij ten temat