stały bywalec
30-07-2011 16:38
I obejrzałem sobie pierwszy mecz ekstraklasy na Polsat Futbol.Gdy dowiedziałem się,że ekstraklasa będzie na Polsacie ucieszyło mnie to min. w kontekście dobrego komentarzu z jakim znany jest Polsat.I jeśli chodzi o komentatora,to oczywiście się nie zawiodłem,gdyż Mateusz Borek jak zwykle komentował w sposób profesjonalny.Niestety Wojciech Kowalczyk odebrał mi całą przyjemność oglądania.Od początku miałem wrażenie,że oglądam inny mecz niż pan Kowalczyk.Od początku twierdził on,że Korona nie strzeli gola,gdyż ''nie ma kto tam strzelić''.Ogólnie twierdził,że Korona gra słabo i dopiero gdzieś po godzinie stwierdził,że mecz się wyrównał.A tymczasem Korona ku mojemu olbrzymiemu zdziwieniu grała od początku przyzwoicie.Zaznaczam,że nie jestem kibicem Korony.Właściwie,to Kowalczykowi nic się nie podoba w naszej ekstraklasie,bez przerwy coś krytykował.W tamtym sezonie na Orange Sport często komentatorom pomagał pan Andrzej Iwan.To była prawdziwa przyjemność słuchać pana Andrzeja.Często oglądałem mecz tylko ze względu na obecność pana Iwana.W piątek jest mecz na Polsacie Sport,który mnie szczególnie interesuje i nie wiem czy jeśli będzie go komentował W.Kowalczyk,to nie wyłączę głosu.