Polsat Futbol

stały bywalec
27-11-2010 21:24

Miała być Serie A. Nie ma, ale za to jest substytut w postaci Pucharu Włoch i wszyscy są szczęśliwi, a zwłaszcza Kmita.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:12
Awatar
jestem zawsze
28-11-2010 13:19

@eMTi tylko transmisji troszkę mniej z Pucharu Włoch, niż z Serie A icon_wink
Awatar
bywam tu czasem
28-11-2010 15:05

Jednak jedno co mnie nurtuje.Czy warto było oddac (czyt.latwo przegrac) Seria A Canal+Sport na zecz Pucharu Włoch?Oczywiscie ze nie!We Włoszech Puchar Włoch traktują tak jak u nas Puchar Polski.Czyli najwazniejsza jest Liga,a Puchar jest dobrą okazją dla rezerwowych icon_cry Niestety taka prawda...Mam wrażenie,że w 1cpn1 nieznają się na piłce nożnej icon_wink
stały bywalec
29-12-2010 14:10

W Polsacie swoich abonentów/widzów uważają za tych co byle czym się zadowolą. Miała być Serie A jest Puchar Włoch. Pan Kmita zapewne jest przekonany, że abonenci nie zauważą tej subtelnej różnicy i pucharem będą cieszyć się tak samo jakby cieszyli się ligą.
Pan Kmita dobrze wie, że zdecydowana większość abonentów CP pochodzi z małych miasteczek i ze wsi, więc traktuje ich jak tępych wieśniaków.
Niestety, ale taka jest prawda. Zresztą cały CP traktuje tak swoich abonentów. A co gorsza. Czasami mają do tego podstawy.
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:13
Awatar
ważna osoba
29-12-2010 19:22

Jaka kasa z kanału taka zawartość.
Wiadomo jest że PF jest tanim kanałem. Zawartość jest w mairę adekwatna do ceny.
Winą Polsatu jest słabe zorganizowanie w ramówce i dziwna polityka w transmisjach.
stały bywalec
29-12-2010 20:29

Z taką zawartością to Polsat Futbol powinien być dostępny od najniższego pakietu. Co oni tam mają? Trzy ligi gorszego sortu, mecze Lecha Poznań w LE oraz parę praw do kanałów klubowych z retransmisjami meczów.Niestety jeśli chodzi o piłkę nożna to Polsat leży i kwiczy. Tak jak już kiedyś pisałem jedynym ratunkiem dla nich jest zakup praw do LM lub Ekstraklasy lub Bundesligi albo dużej imprezy typu ME czy MŚ. Na inne krajowe ligi piłkarskie raczej nie ma co liczyć.
Gdy piłka była w PS czy PSE to jeszcze to jakoś wyglądało. I nie zauważało się, że piłką jest tak źle, a sam pamiętam czasy LM czy Bundesligi w Polsacie. ;-)
Edytowane przez MN dnia 15-08-2011 20:13
Awatar
jestem zawsze
29-12-2010 22:08

eMTi, zgadzam się :tfutbol powinien być w pakiecie Mini HD, bo to co oferuje w tej chwili to dno. Mam nadzieję, że do Polsatu powróci Liga Sagres, Bundesliga i może cała liga mistrzów (dla obcięcia kosztów mogą wystartować z CANAL+ i podzielić się 50/50 plus mecz otwarty w Polsacie głównym). Po powrocie tych praw można by było poważnie zastanowić się nad Polsatem Futbol HD, ale to raczej widząc obecną politykę władz wręcz niemożliwe... icon_wink
przyjaciel strony
29-12-2010 22:21

nie będzie w niższych pakietach choćby ze względu na LE której tam są prawie wszystkie mecze

muszą uzyskać kasę jaką wydali na LE

[justify]leonnik6, daję Ci drugie ostrzeżenie. Tym razem za całkowitą nieczytelność wiadomości i za drastyczne nie trzymanie się zasad polskiej pisowni. Trzecie będzie skutkowało kilkudniowym pobytem w BANowicach i nadrobieniu zasad poprawnej polszczyzny. Opium.[/justify]
Edytowane przez KM dnia 29-12-2010 22:32
Udostępnij ten temat