Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?

Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?

Czy CP powinien dodac do pakietu Familijnego kanał MTV i VH1?
tak
80%
nie
20%
bywam tu czasem
01-08-2010 09:10

Zagłosuj!
Awatar
ekipa moderatorska
01-08-2010 10:01

Zdecydowanie tak.Te kanały nie są warte dodatkowej opłaty poza pakietem familijnym.
Edytowane przez Krzysiek_46 dnia 01-08-2010 10:02
Awatar
zwycięzca quizu
bardzo ważna osoba
01-08-2010 11:13

Zagłosowałem na tak, chociaż nie posiadam tego pakietu.
Awatar
ważna osoba
01-08-2010 11:36

Ja zagłosowalem na NIE, ponieważ:
1. kanały te stanowią jedyną zawartość pakietu "Muzyka" składającego się na pakiet Relax Mix i nie zapowiada się żeby 1cpn1 miał dołączyć inne, więc wątpię, aby chcieli zlikwidować jeden z powodów wpływających na zakup pakietu Relax Mix, przez to jest to raczej nawet niemożliwe :sarcastic
2. pojawienie się takiego kanału jak MTV PL w tańszym pakiecie (a co już mówić o dostępności FTA), to byłaby tragedia, większa liczba młodych ludzi zaczełaby się wzorować na postępowaniach prezentowanych w tych reality show, które pokazują na antenie MTV PL icon_confused
Awatar
bywam tu czasem
09-10-2010 20:29

Tak, te kanały powinny być w podstawowym pakiecie. Ja bym chciał, aby do Pakietu Muzyka dali kanały MTV Rocks, MTV Dance, MTV Hits i MTV Base. Tak byłoby zajefajnie
Awatar
jestem zawsze
28-12-2010 12:31

Do familijnego powinni dołączyć MTV Polska, bo to już nie jest kanał muzyczny tylko mówiąc szczerze rozrywka dla "inteligentnych". To już nie to MTV co było dawniej. VH 1 Polska zniknie, ale możliwe, że w ofercie 1cpn1 zastąpi je VH 1 Europe i ono jak najbardziej powinno pozostać w pakiecie dodatkowym (Extra HD). Dodatkowo brakuje MTV Rocks, które bez problemów można pobierać z transpondera CYFRY+ i dołączyć go do pakietu (Extra HD). O kanałach VH 1 Classic (bardzo bym chciał ten kanał), MTV Base, MTV Dance, MTV Hits możemy raczej zapomnieć, aczkolwiek gdyby 1cpn1 dodał te kanały moja wizja układu w pakietach wyglądałaby tak:
Familijny: MTV Polska, MTV Rocks, MTV Hits, VH 1 Europe
Extra HD: MTV Base, MTV Dance, VH 1 Classic, MTVN HD
Pozdrawiam wszystkich, którzy przeczytali do końca icon_wink
Edytowane przez PS HD dnia 28-12-2010 12:32
Awatar
bardzo ważna osoba
28-12-2010 13:31

Tak tak a cena za familijny 60 zeta icon_smile
Awatar
jestem zawsze
28-12-2010 13:45

Jarecki, pomarzyć zawsze można... icon_green