Czy Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?Czy Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?Czy Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?Czy Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?

Czy Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?

Czy dekoder Sagemcom ESI-88 powinien być dalej wspierany aktualizacjami przez Cyfrowy Polsat?
Tak
80%
Nie
20%
Nie mam zdania
0%
Awatar
jestem zawsze
11-10-2015 18:27

Chciałbym tą ankietę poświęcić jednemu z najbardziej zaniedbanych (zresztą niesłusznie) dekoderów Cyfrowego Polsatu? Chodzi tutaj o Sagemcom ESI-88 który to już dawno nie miał nowej aktualizacji. Nominacja w plebiscycie Satkuriera pokazuje że dalej ten dekoder jest ceniony więc chciałbym się zapytać czy powinien dostawać nowe aktualizacje oraz jaka powinna być jego przyszłość.
Awatar
redakcja omediach.info
zwycięzca quizu
11-10-2015 18:58

Oczywiście, że powinien - nie może to być najbardziej zacofany dekoder CP icon_wink
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
11-10-2015 19:09

Nie ulega wątpliwości, że powinien być wspierany, tym bardziej, że nie został wycofany ze sprzedaży a nadal jest oferowany, a więc przydałoby się aby Cyfrowy Polsat jeszcze popracował nad kolejnymi funkcjonalnościami dla niego icon_wink
Awatar
stały bywalec
12-10-2015 09:02

Dopóki jest w sprzedaży jak najbardziej powinien mieć aktualizacje.
Awatar
bardzo ważna osoba
13-10-2015 07:25

Oczywiście. Skoro dalej go oferują do pakietów to muszą dbać. Dawać nowe aktualizacje.
Mi się wydaje ze oni dbają tylko o te które są wyprodukowane z ich rąk czyli np hd 5000.
Awatar
ważna osoba
13-10-2015 13:59

Oczywiście, tym bardziej że sporo abonentów ma ten dekoder...
Awatar
jestem zawsze
15-11-2015 23:57

Polsatus napisał(a):

Oczywiście. Skoro dalej go oferują do pakietów to muszą dbać. Dawać nowe aktualizacje.
Mi się wydaje ze oni dbają tylko o te które są wyprodukowane z ich rąk czyli np hd 5000.

No i dobrze ci się wydaje. Ostatnio Sagemcom był w moim domu aktualizowany mniej więcej 3 lata temu - w międzyczasie dekodery 1cpn1 doczekały się dostępu do internetu a co za tym idzie m.in Ipli.
Awatar
rozkręcam się
16-11-2015 12:59

Tak gdyż jest to bardzo dobry dekoder.
Udostępnij ten temat