Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

bywam tu czasem
15-01-2016 18:42

Do punktow zaczna trafiac pewnie tego dnia dopiero ale na CC beda juz dostepne.
PiP dziala tak ze jest podglad na zywo w przegladarce kanalow obraz jest ruchomy a w tle leci aktualny kanal.

Pojawiaja sie pytania tez tonodpowiem.
Dekoder ma mozliwosc skanowania, pokazuje pid, sid i mozna tworzyc wlasne listy ulubionych od pozycji 1
Edytowane przez cra89 dnia 15-01-2016 19:20
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
16-01-2016 02:50

cra89 napisał(a):

@przemekcp- to jest wyciagniete prosto z systemu sprzedazy. Sprzedaz rusza tak jak juz pisalem wczesniej 18 stycznia :-)
Zapraszam od poniedzialku do wizyty w APS albo kontaktu z CC od nr 699 00 6666 (dzial sprzedazy)

To i tak musiałbym czekać aż do momentu bliżej końca umowy - chyba, że wcześniej pojawi się ten zwykły Evobox HD z takimi samymi funkcjami tylko bez dysku i można by go dobrać do Multiroomu icon_smile
Awatar
ekipa moderatorska
16-01-2016 10:38

Ja mam nadzieję że jesienią pojawią kolejne dodatkowe dekodery EVoBoskie z Wi-Fi aby nie latać z kartami do multiroomu. A wtedy właśnie kończy mi się umowa
rozkręcam się
16-01-2016 10:42

A czy coś mają zamiar w przyszłości dorzucić w aktualizacji oprogramowania? icon_green
wkręcam się
16-01-2016 12:43

Siema wszystkim czytam te wątki co do nowego dekodera i już ogłupiałem bo w lutym
chcę przejść z Nc + do Polsatu w tej chwili mam MEDIABOXSA z konwerterem quad na 4 wejście
korzystam z 2 i moje pytanie jest czy ten zestaw antenowy będzie dobry pod EVOBOX bo na różnych forach są różne odpowiedzi pozdrawiam
Awatar
ekipa moderatorska
16-01-2016 16:11

WojtekCP napisał(a):

Ja mam nadzieję że jesienią pojawią kolejne dodatkowe dekodery EVoBoskie z Wi-Fi aby nie latać z kartami do multiroomu. A wtedy właśnie kończy mi się umowa

EVOBOX PVR masz już Wi-Fi a multiroom bez biegania to tylko kwestia czasu...
rozkręcam się
16-01-2016 16:14

Wiadomo, ile wat ciągnie evobox?
Awatar
przyjaciel strony
16-01-2016 20:29

Niestety nie mamy takich danych. icon_wink
Jedynie w trybie STAND BY <0,5W.
Udostępnij ten temat