Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

wkręcam się
18-01-2016 23:26

rotalplus napisał(a):

DominoDoman napisał(a):

EVOBOX PRO ma wejść do końca maja i posiadać dysk 1TB.

Wiadomość od informatora z CP ;-)

A wie coś o wersji podstawowej EVOBOX - czy ona będzie czy po prostu dadzą nowe oprogramowanie do obecnych dekoderów i przechrzczą je na EVOBOX?

EVOBOX HD bedzie czymś w stylu wifibox+ z nowym graphyne.

Prawdopodobnie obydwa dekodery będą w ofercie do końca maja!

Informacja od informatora z CP ;-)
Awatar
bardzo ważna osoba
19-01-2016 00:27

A ten PRO miałby mieć tylko większy większy dysk i nic więcej?
Awatar
przyjaciel strony
19-01-2016 08:40

Cp kopiuje nc+ ... Norma...
Awatar
bardzo ważna osoba
19-01-2016 09:03

Kopiuje co? nc+ nie ma normalnie w sprzedaży dekodera z dyskiem 1 TB. Nawet w wifi Premiumbox+ jest zewnętrzny jakiś, a nie normalny.
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
19-01-2016 09:42

cra89 napisał(a):

Wiecej nie trzeba. Dekoder ma wbudowany samouczek :-) dekoder sam wyswietla podpowiedzi w menu.

A co jeśli ktoś nie będzie miał tego dekodera, a chciałby tylko dokładnie przejrzeć wszystkie jego funkcje w instrukcji? icon_wink Chyba, że ktoś wrzuci całą dokumentację, czy zdjęcia z tego samouczka icon_green

DominoDoman napisał(a):

EVOBOX PRO ma wejść do końca maja i posiadać dysk 1TB.

Wiadomość od informatora z CP ;-)

Ale się dzieję - najpierw było info, że ten dekoder będzie mógł nagrywać nawet 8 kanałów jednocześnie, a teraz, że będzie miał dysk 1 TB, aż ciężko w to uwierzyć, patrząc na to, co CP wyprawiał w ostatnich latach smile1

Ale właśnie to jest w tym wszystkim najciekawsze - przecież skoro 1cpn1 ciągle był raczej zacofany w dekoderach to ciekawe skąd taka nagła zmiana i pójście drogą w kierunku najlepszych technologii? icon_smile Jakby nie było, to najważniejsze, że to się dzieję naprawdę grin
Awatar
jestem zawsze
19-01-2016 09:54

Witam, czy dekoder EVOBOX PVR jest już w sprzedaży czy jeszcze nie?
wkręcam się
19-01-2016 10:06

na dzień dzisiejszy COK nic nie wie, kiedy ten dekoder będzie w sprzedaży. Z APS, w którym byłem wczoraj nie można się skontaktować. Inne punkty APS w moim mieście podane na oficjalnej stronie CP mają nieaktualne nr telefonów - cyfrowy świat. Moje pierwsze doświadczenia z tą firmą - bardzo negatywne.
wkręcam się
19-01-2016 11:46

Na początku stycznia pytałem się w pkt CP na temat tego dekodera.Sprzedawca powiedział wprost bym szybko nie liczył na dostępność, czytając różne posty potwierdzają się jego słowa icon_cry. Liczę, że się mylił hihi.
Udostępnij ten temat