Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

Awatar
ekipa moderatorska
22-01-2016 13:23

Aktualnie EVOBOX PVR jest dostępny tylko w APS. Od przyszłego tygodnia powinien być dostępny na infolinii.
Awatar
jestem zawsze
22-01-2016 22:37

Mam pytanie czy w APS-ach będzie można kupić sam konweter unicable?
Awatar
bardzo ważna osoba
23-01-2016 03:12

W każdym APS są jakieś akcesoria, więc i w takim autoryzowanym powinieneś na bank coś znaleźć.
rozkręcam się
23-01-2016 14:11

Gdzie można zgłaszać propozycje zmian w sofcie i uwagi o pracy evoboxa, aby dotarły do osób decyzyjnych?
Awatar
rozkręcam się
26-01-2016 17:09

Czy sprawdzał ktoś z posiadaczy dekodera EVOBOX PVR czy podczas oglądania HBO GO można nagrać program z kanałów z satelity? Dekoder HD7000 w takiej sytuacji nagrywał pusty plik icon_wink)) Fachowcy z CP poinformowali mnie że wtedy blokowany jest sygnał z anteny.
bywam tu czasem
27-01-2016 19:32

Zolmar napisał(a):

Czy sprawdzał ktoś z posiadaczy dekodera EVOBOX PVR czy podczas oglądania HBO GO można nagrać program z kanałów z satelity? Dekoder HD7000 w takiej sytuacji nagrywał pusty plik icon_wink)) Fachowcy z CP poinformowali mnie że wtedy blokowany jest sygnał z anteny.

Na 50tys dekoderow testoeo poszla nowa wersja oprogramowania ktora eliminuje bledy przy nagrywaniu i pozwala odpalic w trakcie nagrywania to co juz sie nagralo :-)
Awatar
ekipa moderatorska
27-01-2016 20:43

Zolmar napisał(a):

W EVOBOX korzystanie z HBO GO nie ma związku z nagrywaniem.
Awatar
ekipa moderatorska
27-01-2016 20:45

adko66 napisał(a):
Gdzie można zgłaszać propozycje zmian w sofcie i uwagi o pracy evoboxa, aby dotarły do osób decyzyjnych?

Jeśli masz ten dekoder, to pisz tu na forum. Na pewno właściwe osoby czytają nie tylko to forum icon_smile
Udostępnij ten temat