Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

Awatar
ekipa moderatorska
14-07-2016 22:47

Oficjalnie tyle wiadomo, że miało się pojawić po EURO. Jednak po euro to może być nawet na miesiąc.
Ale nieoficjalnie coś się mówi po połowie lipca. Czyli po niedzieli jak dobrze pójdzie to będzie.
Awatar
rozkręcam się
01-08-2016 18:12

Minął lipiec i poprawionego softu nie ma. Muszą być poważne kłopoty. sad
Awatar
bywam tu czasem
15-08-2016 23:14

Waski45 napisał(a):

Mam pytanie jak włączam dekoder to raz pojawia się napis Graphyne a poniżej napis uruchomienie dekodera proszę czekać a raz nie ma wógóle nie ma napisu?

ten napis oznacza że dekoder był zupełnie wyłączony czyli w stanie czuwania a nie uśpienia.
1. albo tak masz ustawione w menu ustawienia
2. lub przy wyłączeniu dekodera przytrzymałeś przycisk power 5 sekund lub dłużej
Awatar
jestem zawsze
19-08-2016 13:38

Jak kupię teraz konwerter unicable na wolnym rynku to mogę zamówić aby przyszedł do mnie instalator z CP aby zamontował mi ten konwerter czy musi być konwerter unicable kupiony w CP
Awatar
redaktor tvpolsat.info
zwycięzca quizu
02-09-2016 22:05

Nie wiem, czy już było o tym mówione, ale 2 miesiące temu ADB opublikował kolejny materiał pokazujący funkcjonalności oprogramowania tego dekodera Cyfrowego Polsatu, tzw. Graphyne TV, m.in. YouTube, EPG, czy przeglądanie własnych plików itp. icon_smile Tylko ciekawe co tam robi choćby logo... Canal+ (czasy na filmie to 01:17 oraz 05:19) icon_cool Czy BBC Knowledge (HD) i BBC Entertainment których już od dawna nie ma pod tymi nazwami mrgreen

vimeo.com

www.tvpolsat.info/forum/attachments/6402301047.jpg
przemekp dodał/a następującą grafiki:
8420365014.jpg 6402301047.jpg
Awatar
jestem zawsze
03-09-2016 12:29

Ile kosztuje wymiana konwertera unicable po upływie 30 dni od podpisania umowy?
Awatar
ekipa moderatorska
03-09-2016 16:42

Najlepiej jeśli byś zapytał w sam w twoim APS-ie bo każdy APS ma umowę jakby ze sklepem przy którym się znajduje i ma swojego fachowca. I tu każdy fachowiec bierze różne ceny. A ile dokładnie to ja ci nie powiem.
Awatar
rozkręcam się
15-09-2016 14:53

Podczas używania dekodera EVOBOX PVR zauważyłem iż podczas programowania nagrań z EPG możliwe są dwa sposoby:

1. Wybieramy z programu pozycję którą chcemy nagrać, wciskamy klawisz "OK" na pilocie, otwiera się menu boczne z którego wybieramy "NAGRAJ". Przy wybranej pozycji programy pojawia się czerwona ikona zegara.

2. Wybieramy z programu pozycję którą chcemy nagrać, wciskamy klawisz z czerwoną kropką "NAGRAJ" na pilocie, otwiera się menu boczne z którego wybieramy "NAGRAJ". Czerwona ikona pojawia się przy wybranej pozycji programu oraz także przy przypadkowej innej pozycji programu (w sumie dwie ikony). Skasowanie zaprogramowania nagrania niepotrzebnej pozycji programu powoduje także skasowanie zaprogramowanej właściwej pozycji programu. sad
Udostępnij ten temat