Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

wkręcam się
15-01-2016 08:42

Witam,mam takie pytanie bo jestem zielona w tych sprawach. Jeśli nie ma wejścia euro to nie będzie można go podłączyć do telewizora kineskopowego?
rozkręcam się
15-01-2016 08:52

Przejściówka na allegro taka jest ale obraz będzie przycięty icon_razz.gif
rozkręcam się
15-01-2016 08:55

Jeszcze jedno pytanie do cra89 czy zobaczymy w dekoderze coś takiego ?
www.pomniejszacz.pl/files/bez-tytulu_2.jpg

Tzw tryb podglądu który jest na zdjęciu icon_green
bywam tu czasem
15-01-2016 08:58

mistrz1996 napisał(a):

Jeszcze jedno pytanie do cra89 czy zobaczymy w dekoderze coś takiego ?
www.pomniejszacz.pl/files/bez-tytulu_2.jpg

Pisalem juz ze calosc pracuje na ADB Graphyne. Calosc jest ciemna z delikatnymi nieprzesadzonymi pomaranczowymi akcentami.
Tak bedzie taki podglad. Przegladajc kanaly z poziomu menu dziala funkcja Picture in pictute
bywam tu czasem
15-01-2016 09:03

Waski45 napisał(a):

Mam pytanie do cra96:
Witam mam pytanie żeby działy wszystkie funkcje w dekoderze to trzeba kupić konwerter unicable?

Kolego/kolezanko? Pisalem juz wielokrotnie. Aby wykorzystac wszystko co daje.ten dekoder to TAK. Trzeba podlaczyc dekoder jednym kablem z konwertera unicable bez rozdzielania sygnalu tak aby wszystkie czestotliwosci nosne trafi do Evoboxa.
Awatar
ekipa moderatorska
15-01-2016 09:07

Aby sprawnie działały wszystkie funkcje dekodera (również te działające w tle) trzeba podłączyć dekoder do instalacji z konwerterem Unicable dCSS (dedykowanym przez CP) lub konwerterem Unicable SCR np. Inverto.
Minimalną konfiguracją anteny, która może ograniczać funkcjonalności dekodera, to dwa kable z tradycyjnym sygnałem SAT (lagacy).
Korzystanie na podłączonym tylko jednym kablu antenowym mocno ogranicza funkcje, szczególnie nagrywanie, jednak działa ono i tak lepiej niż w HD 7000.
bywam tu czasem
15-01-2016 09:12

Odys napisał(a):

...trzeba podłączyć dekoder do instalacji z konwerterem Unicable dCSS (dedykowanym przez CP) lub konwerterem Unicable SCR np. Inverto.

Teraz bedzie scr inverto jak juz pisalem. Konwerter dCSS (Unicable II) pojawi sie za ok pol roku razem.z Evobox Pro
Awatar
jestem zawsze
15-01-2016 09:24

Mam 2 pytania na temat tego dekoder do cra96:
1 pytanie: żeby działy wszystkie funkcje w dekoderze to trzeba kupić tylko konwerter unicable czy też antenę?
2 pytanie: czy konwerter unicable będzie można kupić w punktach sprzedaży Cyfrowego Polsatu i ile będzie kosztowa ten konwerter w punktach sprzedaży Cyfrowego Polsatu?
Udostępnij ten temat