Dekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVRDekoder EVOBOX PVR

Dekoder EVOBOX PVR

rozkręcam się
18-01-2016 21:12

rotalplus napisał(a):

Na stronie tez cisza poza ukrytymi linkami z opisem dekodera, ale nawet w komunikacie nie byli w stanie podac, kiedy pojawią się dekodery - jedynie, że w styczniu

Dekodery już są w APS-ach , tylko nie ma jeszcze zgody na ich sprzedaż ...
wkręcam się
18-01-2016 21:18

to czemu APS nie wiedzą o tym, że nie mogą sprzedawać tylko wprowadzają klientów w błąd?
rozkręcam się
18-01-2016 21:21

covaloo napisał(a):

to czemu APS nie wiedzą o tym, że nie mogą sprzedawać tylko wprowadzają klientów w błąd?

Też chciałbym to wiedzieć ... sam pojechałem 40 km. po niego i nic nie załatwiłem. A miałem tel. z 3 APS-ów że mogę przyjechać podpisać umowę ...
wkręcam się
18-01-2016 21:22

EVOBOX PRO ma wejść do końca maja i posiadać dysk 1TB.

Wiadomość od informatora z CP ;-)
wkręcam się
18-01-2016 21:23

dlatego pytam jako nowy - potencjalnie klient - czy tak wygląda załatwianie spraw w CP. APS mówi, że można, COK mówi, że nie można. Na oficjalnej stronie nic nie ma - wszystkiego się trzeba dopytywać, domyślać a i tak w końcu nic nie wiadomo?
wkręcam się
18-01-2016 21:26

covaloo napisał(a):

dlatego pytam jako nowy - potencjalnie klient - czy tak wygląda załatwianie spraw w CP. APS mówi, że można, COK mówi, że nie można. Na oficjalnej stronie nic nie ma - wszystkiego się trzeba dopytywać, domyślać a i tak w końcu nic nie wiadomo?

również chcę mieć ten dekoder i podpisać nową umowę więc narazie czekam
Awatar
przyjaciel strony
18-01-2016 21:31

DominoDoman napisał(a):

EVOBOX PRO ma wejść do końca maja i posiadać dysk 1TB.

Wiadomość od informatora z CP ;-)

A wie coś o wersji podstawowej EVOBOX - czy ona będzie czy po prostu dadzą nowe oprogramowanie do obecnych dekoderów i przechrzczą je na EVOBOX?
Awatar
bardzo ważna osoba
18-01-2016 21:37

Jeżeli prawda to z tym 1 TB, to będzie to kolejny pstryczek dla nc+.
Udostępnij ten temat